Back to Question Center
0

Cum să începeți vânzarea pe Amazon cu cele mai căutate produse?

1 answers:

Alegerea produselor potrivite pentru a le vinde cu succes pe Amazon printre cele mai căutate articole este un factor foarte important al succesului de afaceri pe acea piață aglomerată. Serios, este un mod de a nu-brainer că exact alegerea produsului determină totul despre succesul afacerii înainte de orice altceva. Să facem față - indiferent cât de bine vă optimizați și gestionați listele de produse pe Amazon - good year ???????? ?????????. Dacă ați ales un produs greșit care nu îndeplinește cerințele majore ale unui produs profitabil, este greu de găsit ofertele dvs. printre cele mai căutate produse Amazon vândute miilor de cumpărători în fiecare zi. De aceea este important să înțelegeți - nu trebuie să ezitați să investiți timp și efort în căutarea produsului potrivit, care va fi bine cerut și vândut în mod constant. Deci, ce face un produs profitabil? Mai jos vă voi arăta o listă rapidă și murdară de sugestii și recomandări pentru a găsi un produs bun sigur.

Prețul final al produsului (în medie)

Mai întâi de toate, ar trebui să luați în considerare - gama de prețuri între 10 și 50 de dolari un loc de preturi dulci pe Amazon ca cele mai cautate obiecte sunt, de obicei, preluarea acolo. De ce? Deoarece marketingul spune că oamenii sunt mai predispuși să ia decizii ocazionale de cumpărare atunci când văd etichetele medii de preț, în special în acel interval. Un alt motiv pentru care să urmați exemplul este că astfel de articole nu prea scumpe sunt probabil cele simple, de fapt fără prea mult pentru ei, nu? La urma urmei, alegând această barieră la prețuri scăzute, decizia dvs. bine formată va începe să intre pe piață.

Greutate preferată

Luată într-un sens mai larg, alegerea unei greutăți corecte a produsului este un lucru foarte important pentru a vă vedea ofertele pe Amazon printre cele mai căutate produse. În ceea ce mă privește, cred că cea mai bună greutate preferabilă totală a unui produs cu adevărat profitabil de transport maritim ar trebui să rămână undeva între 1,5 și 2,5 kilograme. Aceasta determină în mod natural o dimensiune mai mare a pachetului cu un cost de livrare cu siguranță mai ieftin.

Clasificări de produse în categoria similară

Lucrul este că de obicei este o sarcină greu de gestionat pentru a obține o estimare precisă a produsului BSR ), bineînțeles înainte de a începe să o vindeți. Dar ce puteți face este să vă asigurați că noul dvs. produs are șanse rezonabile de a fi bine vândute. Deci, vă recomand să verificați produsele de categorie similară și scorurile BSR ale acestora. În ceea ce mă privește, aș lua un număr de 5000 BSR ca prag pentru verificarea celor mai căutate articole din Amazon în aceeași categorie principală sau cu produse similare. Doar pentru a clarifica lucrurile - este doar propria mea ipoteză pe care am dezvoltat-o ​​recent prin practica de vânzare a comerțului electronic. Oricum, după cum arată timpul, sugestia funcționează.

December 6, 2017