Back to Question Center
0

Semalt explică ce scraping pe Web este

1 answers:

Reciclarea pe Web este procesul de extragere a volumelor mari de date de pe site-uri diferite folosind un instrument numit răzuitor de site . Datele extrase ar putea fi salvate într-un dosar desemnat sau în orice altă locație. De asemenea, ar putea fi salvat într-o bază de date într-un format de tabel sau foi de calcul - cloud solution and services.

Conținutul majorității site-urilor web poate fi vizualizat numai utilizând un browser web. Nu puteți salva o copie pentru uz personal. Singura opțiune este să copiați conținutul manual și să îl lipiți în altă parte. În afară de faptul că este obositor și frustrant, este și consumator de timp. Imaginați-vă că trebuie să copiați tot conținutul unui site de 200 pagini. Va dura o cantitate enormă de timp!

Cu toate acestea, răzuirea web este metoda care poate automatiza acest proces. În loc de copiere manuală, software-ul de răzuire a site-ului web sau racleta site-ului va face acest lucru într-un timp foarte scurt. Aceasta vă va economisi multă durere, efort și timp.

Software-ul are capacitatea de a răsturna diferite elemente de date de pe mai multe pagini Web de pe diferite site-uri pe care le cereți. un anumit scop sau site-uri Web, pe de altă parte, există raclete generale care pot fi configurate pentru a lucra cu orice site Web. 3)

Datorită faptului că costul software-ului personalizat este destul de ridicat, o mulțime de oameni preferă să meargă pentru software-ul generic de scraping web, dar aceștia au și dezavantajele lor. , în special pentru un utilizator non-tehnic.Și ele sunt adesea dificil de învățat.

Acesta este locul în care WebHarvy vine la îndemână.Acesta a fost dezvoltat pentru a face față dificultăților care apar atunci când utilizați cele mai generice screpere de site-ul web. oferă un interfață intuitivă, punct și clic as. Cu WebHarvy, extragerea datelor de pe orice site Web este o chestiune de câteva minute.

Instrumentul vine cu un clip video care arată cât de ușor poate fi setat și folosit pentru nevoile de extragere a datelor. După ce ați vizionat videoclipul, veți afla cât de simplu este interfața punct și faceți clic. Ce reprezintă într-adevăr acest instrument este faptul că nu necesită codificare pentru configurare. Acesta poate fi configurat pentru a șterge datele de pe orice site web cu câteva clicuri ale mouse-ului. Pentru a selecta datele care urmează a fi eliminate, trebuie doar să îndreptați mouse-ul către elementele de date. Pentru a le evalua, puteți încerca versiunea lor de evaluare și puteți viziona de asemenea demonstrația video.

Motive pentru care ar trebui să încercați WebHarvy:

  • Fiind o rachetă de date generică, aceasta este mai ieftină decât cele personalizate
  • Nu necesită un cod pentru înființarea și utilizarea 33)
  • Este foarte ușor de utilizat chiar și pentru un utilizator non-tehnic
  • Este dotat cu o versiune de evaluare și un demo video

December 6, 2017