Back to Question Center
0

Semalt explică ce scraping pe Web este

1 answers:

Reciclarea pe Web este procesul de extragere a volumelor mari de date de pe site-uri diferite folosind un instrument numit răzuitor de site . Datele extrase ar putea fi salvate într-un dosar desemnat sau în orice altă locație. De asemenea, ar putea fi salvat într-o bază de date într-un format de tabel sau foi de calcul.

Conținutul majorității site-urilor web poate fi vizualizat numai utilizând un browser web. Nu puteți salva o copie pentru uz personal. Singura opțiune este să copiați conținutul manual și să îl lipiți în altă parte - como criptografar um hd externo. În afară de faptul că este obositor și frustrant, este și consumator de timp. Imaginați-vă că trebuie să copiați tot conținutul unui site de 200 pagini. Va dura o cantitate enormă de timp!

Cu toate acestea, răzuirea web este metoda care poate automatiza acest proces. În loc de copiere manuală, software-ul de răzuire a site-ului web sau racleta site-ului va face acest lucru într-un timp foarte scurt. Aceasta vă va economisi multă durere, efort și timp.

Software-ul are capacitatea de a răsturna diferite elemente de date de pe mai multe pagini Web de pe diferite site-uri pe care le cereți. un anumit scop sau site-uri Web, pe de altă parte, există raclete generale care pot fi configurate pentru a lucra cu orice site Web. 3)

Datorită faptului că costul software-ului personalizat este destul de ridicat, o mulțime de oameni preferă să meargă pentru software-ul generic de scraping web, dar aceștia au și dezavantajele lor. , în special pentru un utilizator non-tehnic.Și ele sunt adesea dificil de învățat.

Acesta este locul în care WebHarvy vine la îndemână.Acesta a fost dezvoltat pentru a face față dificultăților care apar atunci când utilizați cele mai generice screpere de site-ul web. oferă un interfață intuitivă, punct și clic as. Cu WebHarvy, extragerea datelor de pe orice site Web este o chestiune de câteva minute.

Instrumentul vine cu un clip video care arată cât de ușor poate fi setat și folosit pentru nevoile de extragere a datelor. După ce ați vizionat videoclipul, veți afla cât de simplu este interfața punct și faceți clic. Ce reprezintă într-adevăr acest instrument este faptul că nu necesită codificare pentru configurare. Acesta poate fi configurat pentru a șterge datele de pe orice site web cu câteva clicuri ale mouse-ului. Pentru a selecta datele care urmează a fi eliminate, trebuie doar să îndreptați mouse-ul către elementele de date. Pentru a le evalua, puteți încerca versiunea lor de evaluare și puteți viziona de asemenea demonstrația video.

Motive pentru care ar trebui să încercați WebHarvy:

  • Fiind o rachetă de date generică, aceasta este mai ieftină decât cele personalizate
  • Nu necesită un cod pentru înființarea și utilizarea 33)
  • Este foarte ușor de utilizat chiar și pentru un utilizator non-tehnic
  • Este dotat cu o versiune de evaluare și un demo video

December 6, 2017