Back to Question Center
0

Ce este un site răzuitor? - Răspunsul Semalt

1 answers:

Un site răzuitor este site-ul care copiază conținutul din alte bloguri și site-uri web folosind unele tehnici de razuire web. Acest conținut este reflectat în scopul de a genera venituri, fie prin intermediul publicității, fie prin vânzarea datelor de utilizator. Diferitele site-uri de răzuire diferă în funcție de forme și tipuri, variind de la spam site-uri de conținut la agregarea prețurilor și puncte de cumpărături pe internet.

Diferitele motoare de căutare, în special Google, pot fi considerate site-uri răzuitoare. Colectează conținut de pe mai multe site-uri web, salvează-l într-o bază de date, indexează și prezintă conținutul extras sau răzuit utilizatorilor de pe internet - ejector design calculation pdf995. De fapt, cea mai mare parte a conținutului răzuit sau extras de motoarele de căutare a fost protejat prin drepturi de autor.

Realizate pentru publicitate:

Unele site-uri de răzuire sunt create pentru a face bani online folosind diferite programe de publicitate. În astfel de circumstanțe, acestea sunt denumite site-uri Made for AdSense sau AMF. Termenul de derogare se referă la site-urile care nu au nici o valoare de răscumpărare care se așteaptă să atragă, atrage și angajează vizitatorii pe site-urile specificate pentru a obține clicuri pe anunțuri. Site-urile și blogurile Made for AdSense sunt considerate spamul motorului de căutare puternic. Acestea diluează rezultatele căutării cu rezultate mai puțin satisfăcătoare. Unele site-uri de raclere sunt cunoscute ca link către alte site-uri web și urmăresc îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare prin intermediul rețelelor de blog private..Înainte ca Google să-și actualizeze algoritmii de căutare, diferite tipuri de site-uri de răzuitoare fuseseră faimoase printre specialiștii în SEO și comercianții de pălării negri. Ei au folosit aceste informații pentru spamdexing și au efectuat o varietate de funcții.

Legalitate:

Se știe că site-urile răzuitoare încalcă legile privind drepturile de autor. Chiar și luarea conținutului de pe site-urile open source este încălcarea drepturilor de autor, dacă este făcută în așa fel încât nu respectă nicio licență. De exemplu, licențele GNU Free Documentation License și Creative Commons ShareAlike au fost utilizate pe Wikipedia și au cerut ca re-editorul Wikipedia să informeze cititorii că conținutul a fost copiat din enciclopedie.

Tehnici:

Tehnicile sau metodele în care sunt vizate site-urile de răzuire variază de la o sursă la alta. De exemplu, site-urile cu o cantitate mare de date sau conținut, cum ar fi electronice de consum, companiile aeriene și magazinele departamentale, pot fi în mod curent vizate de concurenți. Concurenții lor doresc să rămână informați cu privire la prețurile actuale și valorile de piață ale unui brand. Un alt tip de răzuitor trage fragmente și textul de pe site-uri care se situează la un nivel ridicat pentru anumite cuvinte cheie. Ei tind să-și îmbunătățească rangul pe pagina de rezultate a motorului de căutare (SERP) și să-și îmbunătățească rangul pe pagina oficială a paginii web. Fluxurile RSS sunt, de asemenea, vulnerabile la raclete. Răzuitoarele sunt asociate în mod normal cu fermele de legături și sunt percepute atunci când un site de răzuitoare se leagă din nou și din nou pe același site.

Deturnarea domeniului:

Programatorii care au creat site-uri răzuitoare pot cumpăra domenii expirate pentru a le reutiliza în scopuri SEO. O astfel de practică permite experților SEO să utilizeze toate backlink-urile acestui nume de domeniu. Unii dintre spammeri încearcă să se potrivească cu subiectele site-urilor expirate și / sau să copieze întregul conținut din arhiva sa de Internet, păstrând autenticitatea și vizibilitatea acelui site. Serviciile de găzduire oferă adesea posibilitatea de a găsi numele unui domeniu expirat, iar hackerii sau spamerii folosesc aceste informații pentru a-și dezvolta propriile site-uri web.

December 6, 2017