Back to Question Center
0

Web Scraper Caracteristici - Semalt Expert

1 answers:

Scraperul Web este o extensie a browserului Chrome destinată extragerii de date din pagini web . Cu această extensie, puteți crea un sitemap sau un plan care să indice modul cel mai potrivit de a naviga pe un site și de a extrage date de pe acesta.

În urma sitemap-ului dvs., Web Scraper va naviga pe pagina de site sursă după pagină și va răsturna conținutul necesar - vegas paradise no deposit bonus codes. Datele extrase pot fi exportate ca CSV sau alte formate. În plus, această extensie poate fi instalată din Magazin Chrome fără probleme.

Unele dintre caracteristicile Web Scraper sunt prezentate mai jos

 • Abilitatea de a scrape mai multe pagini

Instrumentul are capacitatea de a extrage date de la mai multe paginile web simultan, dacă este prevăzută în harta site-ului. Dacă aveți nevoie să extrageți toate imaginile dintr-un site web cu 100 de pagini, este posibil să fie suficient de greu pentru dvs. să verificați fiecare dintre pagini și să aflați care dintre ele conțin imagini și care nu. Deci, puteți instrui instrumentul să verifice fiecare pagină pentru imagini.

 • Instrumentul stochează datele în CouchDB sau în spațiul de stocare local al browserului
 • Instrumentul stochează sitemap-urile și datele extrase fie în memoria locală a browserului, fie în CouchDB
 • date multiple

  Deoarece instrumentul poate funcționa cu mai multe tipuri de date, utilizatorii pot selecta mai multe tipuri de date pentru extragere pe aceeași pagină. De exemplu, poate scana atât imaginile, cât și textul din paginile web în același timp.

  Web Scraper este atât de puternic încât poate scrape datele chiar din pagini dinamice cum ar fi Ajax și JavaScript.

  Instrumentul permite utilizatorilor să vizualizeze datele răzuite chiar înainte de a fi salvate în locația desemnată

   Exporta datele extrase ca CSV

  Exporturile Web Scraper au extras date ca CSV în mod implicit, dar pot, de asemenea, să le exporte în alte formate. )

  • Exportul și importul sitemap-urilor

  Este posibil să fie necesar să utilizați sitemap-urile de mai multe ori, astfel încât instrumentul să poată importa și exporta sitemap-uri la cerere. Numai browser-ul Chrome

  Din păcate, acest lucru este mai degrabă un dezavantaj ca un avantaj.Acesta funcționează exclusiv cu browser-ul Chrome.

  1. Scrapy

  Acest cadru poate fi utilizat pentru a răsturna toate conținutul site-ului dvs. Recuperarea conținutului nu este singura sa funcție, ci poate fi utilizată și pentru testare automată, monitorizare, exploatare de date, accesare cu crawlere pe Internet, scraping pe ecran și multe alte scopuri. )

  De asemenea, puteți folosi Wget pentru sc violează un întreg site web cu ușurință. Dar există un mic dezavantaj cu acest instrument, el nu poate analiza fișierele CSS.

  3. Puteți utiliza, de asemenea, următoarea comandă pentru a răsturna conținutul site-ului dvs. web înainte de ao desprinde:

  ) file_put_contents ('/ some / directory / scrape_content.html', file_get_contents ('https://google.com'));

  December 6, 2017