Back to Question Center
0

Semalt definește instrumente excelente pentru a extrage texte din documentele HTML

1 answers:

Textul într-un document HTML este un tip specific de conținut plasat între diferite Tagurile HTML ( ,,,). Există diferite programe cuprinzătoare și puternice care pot ajuta la recoltarea tuturor tipurilor de date, inclusiv texte, imagini și linkuri. În plus, orice date extrase pot fi transformate într-un format structurat și ușor de utilizat. În plus, nu este nevoie să învățați coduri, deoarece aceste instrumente sunt bune pentru oricine nu are calificare sau experiență de codificare.

1. Import - aussie cowboy hats.io:

Import.io este unul dintre cele mai bune, mai populare și mai utile instrumente care pot funcționa în modul Magic. Instrumentul este destul de popular din cauza interfeței sale ușor de utilizat. Folosind Import.io, puteți să indicați adresa URL, iar programul va tăia și arunca informațiile pentru tine. Acesta prezintă conținutul sub forma unei mese și vine cu diferite opțiuni de încărcare prealabilă. Datele pot fi descărcate sub formă de JSON sau pot fi salvate direct pe hard disk.

2. Octoparse:

Octoparse extrage toate tipurile de date, o organizează în formă structurată și vă ajută să faceți diferența între datele nestructurate și cele structurate. Trebuie doar să spuneți programului ce să facă și cum să extrageți datele atât în ​​profunzime cât și în lățime. Creează datele de text care sunt compuse din șiruri de caractere. Acest program nu acceptă fișiere text, videoclipuri, clipuri audio și imagini.

3. Uipath:

Cu Uipath, este ușor să automatizează butoanele de umplere, navigare și clicuri de formular, este un extractor web impresionant, rapid, simplu și flexibil, care ajută la recoltarea informațiilor utile din documentele HTML.

4. Kimono: (

16)

Kimono lucreaza cu newsfeed si pretul.Acesta este o unealta exacta si avansata pentru a extrage textul din documentele HTML.In general, Kimono poate trage diferite forme de date

5. Ecranul de ecran:

Screen Scraper este un alt instrument util de extragere a datelor, care oferă date curate și curate, precum și rezolvarea dificultăților legate de aranjarea datelor, însă necesită anumite abilități de programare pentru a funcționa fără probleme. puțin costisitoare, iar versiunea gratuită vine cu un număr limitat de opțiuni și caracteristici.

6. Scrape :

Scrapy este unul dintre cele mai puternice, high-end și uimitoare web crawling și cadre de extracție de date. Este folosit pentru accesarea cu crawlere a mai multor site-uri și poate extrage atât date structurate, cât și nestructurate, conform cerințelor dvs. Acesta ajută la monitorizarea și automatizarea calității datelor, asigurându-vă că obțineți cele mai bune rezultate pentru afacerea dvs. online.

7. Wiki Scraper:

La fel ca și alte programe similare, Scraper Wiki vine cu numeroase opțiuni. Nu aveți nevoie de abilități de codificare pentru a obține cele mai bune rezultate din acest program. Puteți extrage nu numai paginile web normale, ci și întreaga Wikipedia folosind Wiki-ul Scraper. Sprijină PHP, Python și Ruby.

Sperăm că ați găsit ceva în valoare de pe această listă și vă recomandăm să împărtășiți aceste instrumente interesante prietenilor.

December 6, 2017