Back to Question Center
0

Semalt: 10 Caracteristici absolut minunate ale mașinii de fabricat, un instrument puternic de scraping pe Web

1 answers:

FMiner este un instrument puternic și util pentru răzuirea site- accesarea cu crawlere sau indexarea web, răzuirea ecranului și suport macro pentru utilizatorii Mac OS X și Windows. Acest program ușor de utilizat combină caracteristici de clasă mondială și un design vizual intuitiv.

Indiferent dacă trebuie să indexați mai multe pagini web sau să efectuați un proiect sofisticat de extragere a datelor care necesită o listă de servere proxy și o linie de hand Ajax, FMiner este alegerea potrivită pentru dvs.! Cu acest program, puteți să controlați cu ușurință tehnici de extragere a datelor simple și dificile, precum și tehnici de răzuire a paginilor web și puteți recolta date dintr-o serie de site-uri, cum ar fi site-uri clasificate imobil, motoare de căutare, pagini galbene, directoare, forumuri on-line și cataloage de produse.

Caracteristici FMiner:

Dacă desfășurați un proiect care necesită o actualizare regulată și instantanee, modulul de programare integrat al FMiner vă va permite să definiți programul periodic - venturi entrainment calculation. Unele dintre caracteristicile sale cele mai proeminente sunt descrise mai jos.

1. Opțiunea editorului vizual

Puteți proiecta proiectele de extragere a datelor utilizând opțiunea editorului vizual și obțineți datele dorite în mai puțin de 10 minute.

2. Nu este nevoie de codificare

Interfața sa simplă, ușor de utilizat și interactivă ușurează înregistrarea proiectelor răzuite fără a fi nevoie de coduri.

3. Caracteristici avansate

Folosind FMiner, puteți extrage cu ușurință sau scrape datele de pe site-urile dinamice Web 2.0 greu accesibile cu crawlere care utilizează JavaScript sau Ajax. Acesta este un instrument perfect pentru programatori și dezvoltatori web.

4. Opțiunea de navigare pe mai multe căi de acces pe crawlere:

FMiner vă ajută să căutați printre paginile web și să combinați structuri de linkuri mari, selecții drop-down, șablon de adresă URL și intrări automate de intrare în formă.

5. Listă de intrări pentru cuvinte cheie:

6. Elemente de date născute:

Fabricantul este cunoscut cel mai bine pentru mai multe opțiuni de extracție imbricate pe mai multe niveluri.Ea poate cu ușurință să acceseze cu crawlere structurile de link-uri și captează cataloagele imbricate de produse.De asemenea, îmbunătățește rezultatele motoarelor de căutare ale site-ului dvs. și supune datele dvs. la imens directoarele. -Threaded Crawl:

Puteți accelera extragerea datelor cu capabilitățile de accesare cu crawler multifuncțional ale lui FMiner.Acest instrument vă va face ușor să vă indexați paginile în Google, Bing și Yahoo. 8. Formate de export:

FMiner acceptă un număr mare de formate de export, cum ar fi Excel, CSV, HTML, XML și JSON. cum ar fi MySQL, MS SQL și Oracle.

9. Captcha Test:

Asigurați-vă de protecția online cu testul FMiner's Captcha. Acest lucru îi va împiedica pe bots și paianjeni să intre în site-ul dvs. și este un serviciu computerizat de captură automatizat al terților.

10. Proxy și Cookies pentru accesul anonim:

Una dintre cele mai bune caracteristici ale FMiner este că acceptă proxy-uri diferite și cookie-uri pentru accesul anonim. Aceasta înseamnă că orice acțiune pe care o faceți pe internet nu este înregistrată, iar adresa dvs. IP rămâne ascunsă.

Trebuie doar să selectați formatul fișierului de ieșire și să lăsați FMiner să-și îndeplinească sarcina. Acesta va extrage datele pentru dvs. și puteți monitoriza toți pașii efectuate de instrument. Abordarea superbă a designului FMiner va capta toți pașii și va modela harta procesului capabilă să interacționeze cu paginile web țintă. În plus, vă va oferi capturi de ecran pentru a vă putea monitoriza calitatea datelor. Datele de la FMiner sunt salvate în formate Excel, SQL sau CSV și analizate conform specificațiilor.

December 6, 2017