Back to Question Center
0

Unde puteți găsi gratuit un instrument de cuvinte cheie Amazon performant?

1 answers:

În ultimul an, am desfășurat o cercetare practic orientată spre utilizatori pentru a-mi da seama în sfârșit. Întrebarea a fost - este suficient de rezonabil pentru a obține o optimizare optimizată a listei de produse pe Amazon folosind doar un instrument de cuvinte cheie gratuit, cu alte cuvinte, disponibil în acces liber pe Internet. Iar răspunsul scurt este da, este. Cu siguranta, puteti imbunatati foarte mult performanta globala a afacerii dvs. de transport maritim pe Amazon doar folosind instrumentul de cuvinte cheie in acces liber sau cel putin cu o versiune de baza non-cut disponibila fara acele plati lunare enervante sau o plata cu siguranta o singura data . Iată ce am pentru atenția dvs. și permiteți-mi să spun încă o dată - am enumerat fiecare instrument de cuvinte cheie Amazon cu o utilizare gratuită și totuși încă obțin rezultate numai. Deci, să aruncăm o privire la fiecare dintre ei.

  • SEO Stack - este o platformă on-line la îndemână care este încă în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, vă poate oferi deja servicii destul de bune în generarea de cuvinte cheie, analizând competiția de cuvinte cheie pe Amazon și găsirea de sugestii practice cu privire la cele mai promițătoare cuvinte cheie și fraze lungi pentru a vă optimiza listele de produse cum ar fi pro.
  • AMZ Sistrix - cea mai puternică parte a acestei platforme online este viteza și utilizarea uniformă. Vreau să spun că puteți utiliza AMZ Sistrix pentru a vă oferi o analiză de bază a cuvintelor cheie nu numai pe Amazon, ci și pe Google și pe eBay. Tot ce ai nevoie este să completezi un cuvânt cheie - iar restul se va face pentru tine, rapid, ușor și, bineînțeles, gratuit.
  • Vânzător științific - această platformă online este un antipod complet al celui menționat anterior. Vreau să spun că, spre deosebire de restul instrumentelor rapide și simple, vânzătorul științific este destul de lent, astfel încât chiar și o singură sarcină de cercetare poate dura întreaga oră. Cu toate acestea, această platformă face treaba și se ocupă de proces destul de scrupulos, fără cheltuieli de bani.

  • Sonar - este un alt instrument de cuvinte cheie Amazon cu utilizare gratuită. De fapt, aceasta este o extensie Google mai precisă. Oricum, Sonar se bazează pe algoritmi complexi de căutare și indexare pentru a apuca toate cuvintele cheie utilizate pe scară largă de către cumpărătorii vii pe această piață aglomerată. Din anumite motive, am auzit că îi lipsește pentru caracteristici foarte avansate, se revendică din când în când în special din partea vânzătorilor de comerț electronic mai experimentați. Dar nu aș fi fost de acord, tocmai pentru că Sonar mi-a servit destul de bine, cel puțin pentru fiecare fragment de date dobândite cu el.
  • Planificatorul de cuvinte cheie Google - serios, fără glumă aici, deoarece această platformă online de bază oferită de gigantul de căutare din lume este probabil cea mai bună soluție disponibilă proprietarilor de afaceri și webmasterilor Ca întotdeauna. La fel cum a fost de ani de zile, Google AdWords și-a păstrat puterea mare pentru a vă ajuta să identificați cele mai bune cuvinte cheie relevante susținute cu sugestii utile (indiferent în ce scop - fie la produsele listate pe Amazon, fie la orice magazin tradițional independent și complet self- suficient) Source .
December 7, 2017