Back to Question Center
0

Cum pot monitoriza tarifarea Amazon și ce instrument de urmărire a vânzărilor vă puteți recomanda?

1 answers:

În zilele noastre, lumea modernă a comerțului cu amănuntul Web se axează, în principal, pe comerțul electronic cu drop-shipping. Majoritatea vânzătorilor sunt acum liberi să-și facă ofertele de produse afișate chiar și fără a-și desfășura propriile magazine online. Dar, prea adesea, antreprenorii novici nu reușesc să coboare, datorită în principal lipsei de cunoaștere competitivă necesară în special prin cele mai vechi perioade post-demarare ale proiectelor lor. Iar o astfel de piață on-line faimos și aglomerată ca Amazon nu este o excepție de la această regulă foarte neplăcută. Deci, mai jos vă voi arăta o bună selecție de instrumente specializate de urmărire a vânzărilor Amazon și alte tipuri de software utile, care pot deveni cele mai potrivite pentru a începe propria afacere de succes de expediere.

CamelCamelCamel

Sună absolut nebun, ar trebui să recunosc. Dar acest instrument de urmărire a vânzărilor Amazon este un ajutor foarte util online, în special când vine vorba de prețuri. CamelCamelCamel vă poate trimite alerte personalizate (fie prin e-mail, fie prin Twitter) cu privire la orice fluctuație a prețului pe care trebuie să o păstrați pe cont propriu, de exemplu când prețul unui produs pe care îl monitorizați în prezent începe să urce sau invers când este brusc tras în jos . Acoperind peste 18 milioane de produse pe Amazon, acest instrument de urmărire a vânzărilor vă poate oferi și istoricul real prezentat prin intermediul hărților de prețuri utile. Puteți încerca și extensia browserului Web să beneficiați de un proces mult mai convenabil de urmărire a prețurilor.

Keepa

Al doilea instrument de urmărire a vânzărilor Amazon care se concentrează și mai mult pe prețuri, Keepa oferă suport internațional care acoperă statistici detaliate privind prețurile din 11 țări diferite. În ceea ce mă privește, acesta poate deveni opțiunea dvs. perfectă atunci când vine vorba de vizualizarea graficelor istoricului prețurilor, alertarea privind disponibilitatea curentă și modificările de stabilire a prețurilor, compararea etichetelor de preț și verificarea celor mai recente oferte de pe Amazon. Acest cadru vorbește de la sine, deci merită să utilizați sau cel puțin să încercați.

SellerLogic

SellerLogic este, de asemenea, un lucru minunat pentru a fi adăugat în mod rezonabil la instrumentul dvs. de urmărire a vânzărilor Amazon. Având în vedere că prea adesea, chiar și specialiștii în marketing pot ignora componentele principale de marketing în stabilirea prețurilor produselor. Când vine vorba de a indica o marjă sănătoasă, să fie mai precis. Luate în general, acest cadru vă permite să vă optimizați prețurile în cadrul a patru abordări diferite - Buy Box (estimarea prețului așteptată pentru a vă conduce produsul în poziția Buy Box aspirat), Position (valoarea necesară pentru a găsi produsul plasat în rezultatele căutării cu o poziție specifică), Vânzări (media optimă a prețului pentru a maximiza vânzările dvs. nete), Match (același preț care se potrivește adversarilor dvs.). Desigur, există multe alte abordări în ceea ce privește prețurile pe Amazon, precum și multe alte instrumente software diferite care se ocupă cu cercetarea cuvintelor cheie, analiza competitivă, optimizarea listei etc. Cele mai multe dintre acestea sunt disponibile în acces liber, deci nu vă limitați cu prețurile Amazon exclusiv - treceți și continuați să explorați mai multe oportunități acolo Source .

December 8, 2017