Back to Question Center
0

Semalt: Cererile cele mai utilizate în mod obișnuit de raportare a datelor

1 answers:

Cererea de scrapare online crește zilnic, deoarece multe companii folosesc cantitate mare de date pentru scopuri diferite. Organizațiile și indivizii diferiți au nevoie de diverse pagini web . De fapt, acum există tipuri infinite de necesități de extragere a datelor. Pentru a ilustra importanța colectării informațiilor, 7 cele mai frecvent utilizate cereri de extragere a datelor sunt prezentate mai jos.

1. Colectarea de date din fișiere PDF

Această solicitare de ștergere a datelor este pentru colectarea anumitor date din fișiere PDF și conversia acestora în fișierele excel. Fiecare dintre fișierele de date țintă are aproximativ 15-20 de puncte de date în aproximativ 5 până la 15 pagini.

2. Extragerea informațiilor prin intermediul motoarelor de căutare și a directoarelor online

Aceasta este o necesitate comună de extracție a datelor. Aceasta necesită colectarea datelor din motoarele de căutare și directoarele online și introducerea acestora într-o bază de date specificată.

3.

Această solicitare de extragere a datelor necesită o adresă de e-mail, numele companiei, numărul de telefon, statul și orașul în care se află această companie. Acest tip de informații sunt de obicei necesare pentru scopurile de marketing. Informațiile trebuie verificate și organizate pentru a fi ușor de utilizat. O listă completă a companiilor poate fi extrasă cu ușurință din directoare, dar mai multe informații pot fi obținute de pe site-ul oficial al fiecărei companii.

4. Compilarea listei de e-mailuri

Această sarcină este pentru colectarea adreselor de e-mail ale persoanelor care au canale YouTube. Ar putea fi folosit pentru a-și asocia partenerii sau pentru a le comercializa anumite produse / servicii. Ar putea fi, de asemenea, utilizat pentru a efectua un sondaj important.

5. Lista tuturor proprietăților de închiriat dintr-o anumită locație

Această cerere de extracție web este utilizată pentru a obține lista de închirieri de proprietăți pe un anumit site. Deși site-ul țintă are liste de închirieri de proprietăți în mai multe locații, numai pentru o anumită locație sunt necesare pentru această solicitare. Întrucât aproximativ 1400-1650 de închirieri de proprietăți sunt listate pe site-ul web, cele necesare trebuie să fie filtrate și răzuite. Pentru fiecare companie de închiriere, detaliile solicitate sunt numele proprietății, numele și detaliile chiriașilor. Toate datele extrase ar trebui să fie exportate într-o foaie de calcul Excel așa cum este specificat de solicitant.

6. Date de contact ale profesorilor de finanțe din Statele Unite

Această solicitare de extragere a datelor se referă la căutarea pe site-urile web ale tuturor universităților din Statele Unite pentru a obține adresele de e-mail și numerele de telefon ale profesorilor de finanțe.

7. Baza de date a comercianților cu motor din Regatul Unit

Această sarcină web de dezmembrare este destinată compilării comercianților cu motor din Marea Britanie specializați în mărcile Audi și Nissan. Pentru fiecare dealer, detaliile necesare sunt numărul de telefon, adresa de e-mail, adresa poștală, numele firmei și numele managerului.

În concluzie, există sute de cereri de răzuire pe web. Cele prezentate mai sus au fost alese doar în mod aleatoriu în scopul ilustrării Source .

December 22, 2017