Back to Question Center
0

Cum să umpleți centrul vânzătorului Amazon cu cuvintele cheie corect?

1 answers:

Înainte de orice altceva, hai să ne confruntăm cu aceasta - optimizarea cuvintelor cheie și a termenilor de căutare pe Amazon este mult diferită în comparație cu orice alte motoare de căutare importante precum Google. Vreau să spun, de exemplu, situația în care trebuie să includeți o mulțime de cuvinte cheie relevante și termeni lungi de căutare coadă - direct la secțiunile speciale ale paginii dvs. de produs, cunoscută sub numele de secțiunea de cuvinte-cheie centrale de backend pentru vânzător Amazon. Este un loc bun pentru a pune toate cuvintele cheie care sunt relevante pentru categoria dvs. de produs / produs, dar totuși nu reușiți să găsiți locația în titlul produsului dvs. sau, de exemplu, lista de puncte bullet - aspire triton mini vs nautilus mini parts.

Secțiunea dvs. de cuvinte cheie centrale pentru vânzători din Amazon este, de asemenea, un loc bun pentru a utiliza variante de cuvinte cheie diferite, ceea ce nu va face niciodată pentru nici o integrare vizibilă (de exemplu, în felul lor, sinonime colocvială, combinații LSI etc.).

Amazon Vânzător Central Backend Cuvinte cheie

Rețineți că începând cu începutul anului 2017, principalele domenii ale secțiunilor de cuvinte cheie centrale ale vânzătorului din Amazon sunt indexate cu numai 250 de caractere. Înseamnă că fiecare vânzător cu amănuntul pe Amazon ar trebui să fie proactiv pentru a avea totul în loc cu toate reajustările necesare luate în timp util. De aceea, de mai jos am să vă arăt un scurt set de sfaturi și trucuri utile pentru dvs. Amazon vânzător central secțiunea de cuvinte cheie secțiunea. Luați în considerare următoarele idei și afirmații în momentul ajustării:

  • Luați lista principală a cuvintelor cheie țintă și prioritizați fiecare combinație în ordinea importanței lor. În acest fel, rețineți că nu este nevoie să repetați niciun singur cuvânt cheie - doar pentru că Amazon va acoperi în mod implicit diferite combinații de expresii de căutare cu coada lungă în cinci câmpuri principale de backend.

  • Încercați să introduceți cât mai multe cuvinte cheie diferite pentru fiecare dintre cele cinci câmpuri posibile. Încă o dată - nu este deloc necesar să utilizați în mod repetat niciun cuvânt cheie. Ar trebui să folosiți spațiul limitat mai înțelept.
  • Concentrați-vă pe salvarea de caractere în tine Amazon vanzator centrale backend secțiuni cuvinte cheie. Rețineți că, chiar și cu câteva caractere tăiate, puteți adăuga câteodată un nou termen de căutare.
  • Orice repetări prin utilizarea cuvintelor cheie cu liniuțe ar trebui să fie evitate, de asemenea. Rețineți că, din punctul de vedere al algoritmului de căutare A9 al lui Amazon, doar două cuvinte conectate printr-o cratimă scurtă acoperă deja toate cuvintele individuale și combinațiile de cuvinte. Aceeași regulă se aplică literelor mari și minuscule, cuvintelor de umplere / stopare, puncte de exclamare (asigurați-vă că sunt evitate cu orice preț!).
  • Fiecare cuvânt cheie sau frază lungă trebuie să fie separată doar cu spații individuale. Vreau sa spun ca virgulele nu sunt deloc necesare, mai bine nu le lasa sa-si ia spatiul de caractere valoroase.
  • La urma urmei, asigurați-vă că utilizați întregul spațiu în secțiunea dvs. Amazon vânzător central spate cheie. În acest fel, nu uitați să aveți un control dublu pentru a avea totul în loc, fără a include cuvinte cheie de o mică relevanță.
December 22, 2017