Back to Question Center
0

Care sunt principalii factori luați în considerare de algoritmul de clasificare Amazon?

1 answers:

Dacă desfășurați propria afacere de comerț electronic pe Amazon, trebuie să fiți deja familiarizați cu conceptul original al optimizării motorului de căutare (SEO). Poate părea că nu are nici un rol, dar fiecare motor de căutare major (cum ar fi Google în sine, precum și Yahoo, Bing, etc. ) are propriul algoritm de clasificare - tank glass tube for smok tfv4. Cu toate acestea, prea mulți antreprenori online care vând acolo nu știu încă existența algoritmului de clasificare Amazon. De aceea, de mai jos vă voi arăta principalii factori care stau la baza algoritmului de clasificare Amazon, susținut de elementele principale ale optimizării listei de produse pe secțiuni. În acest fel, veți înțelege cum să creați un conținut de calitate pentru pagina dvs. de produs. În cele din urmă, pentru a găsi ofertele dvs. de produse în partea de sus a căutării Amazon enumerate printre cele mai bine vândute elemente.

Factorii SEO on-page pentru algoritmul de clasificare Amazon

Aici sunt factorii de bază găsiți pe pagina dvs. de produs care determină clasamentul dvs. de căutare în Amazon. Cunoașterea tuturor acestora vă va ajuta să înțelegeți exact ce ar trebui făcut cu optimizarea listei de produse pentru performanța maximă a vânzărilor și vizibilitatea dvs. online îmbunătățită până la un nivel cu totul nou.

Titlu de produs

Titlul produsului dvs. este prima secțiune a paginii dvs. de produs Amazon, care are importanța deosebită pentru SEO acolo. La fel ca în cazul motoarelor de căutare standard, algoritmul de clasificare Amazon este puternic afectat de eticheta principală a titlului. În acest fel, aveți la dispoziție până la 500 de caractere pentru a vă utiliza cele mai bune cuvinte cheie precis direcționate și principalele combinații de căutări lungi pentru expunerea maximă la căutarea online acolo.

Puncte bullet

Următoarea secțiune a paginii dvs. de produs este găsită chiar sub titlul produsului. Deși nu există dovezi oficiale pentru a dovedi acest lucru, dar punctele bullet pot avea un efect mare asupra progresului conversiei. Servind ca un rezumat clar și clar al produsului dvs., punctele bullet sunt, de asemenea, un loc minunat pentru a încorpora unele dintre dvs. principalele cuvinte cheie țintă care posedă articolul dvs. de vânzare din cele mai bune părți sale.

Descriere produs

Ultima sectiune a paginii dvs. Amazon vizibila de vizitator este descrierea produsului dvs.De fapt, este o versiune mai extinsă a listei cu gloanțe. În plus, în conformitate cu algoritmul de clasificare Amazon, această secțiune nu este necesară din punct de vedere tehnic, cel puțin pentru scopuri de utilizare directă a utilizatorilor. Cu toate acestea, prezentarea unei descrieri complete a produsului este încă foarte importantă. Bineînțeles, dacă vrei să te ocupi bine de Amazon.

Backend Cuvinte cheie

Această secțiune de cuvinte cheie backend și termeni de căutare nu este de fapt vizibil pentru vizitatorii dvs.Dar această secțiune este destinată în mod specific să poarte restul cuvintelor cheie relevante - doar pentru scopuri de clasificare. În acest fel, amintiți-vă că cuvintele cheie Amazon backend este cel mai bun loc pentru a pune toate cuvintele dvs. cheie care nu au fost încă plasate în titlul produsului sau în descrierea produsului. Poate veți avea o oportunitate rezonabilă de a reveni într-un timp și de a face o revizuire, astfel încât o parte din cele mai potrivite cuvinte cheie backend să înlocuiască cu succes cele mai puțin performante în titlul produsului, descrierea sau lista de puncte bullet.


December 22, 2017