Back to Question Center
0

Poți să mă ajuți să înțeleg algoritmul de clasificare Amazon?

1 answers:

Algoritmul de clasificare Amazon pentru căutare de produse (cunoscut și sub numele de A9) este conceput pentru a clasifica diferite produse astfel încât atunci când clientul caută un anumit element în vânzare - rezultatele căutării relevante sunt trase împreună și sunt furnizate doar în două etape. Puneți pur și simplu, atunci când un potențial cumpărător rulează căutarea de produse, algoritmul de clasificare Amazon se străduiește cel mai bine să ofere cele mai bune rezultate potrivite cererii clientului. În timp ce Google afișează rezultatele oferind cel mai bun răspuns la interogarea de căutare introdusă de utilizator, algoritmul de clasificare Amazon este orientat spre a arăta exact ce produs este mai probabil să cumpere cumpărătorul - apa itu rdp dan vps. Înseamnă că procesul de clasificare a produselor pe Amazon este unul mai simplu, dacă este comparat cu procedura similară luată de motoarele de căutare importante precum Google, precum și Yahoo, Bing etc.

Factorii principali pentru Algoritmul de clasificare Amazon

Luat în general, scopul principal al algoritmului de clasificare Amazon este de a asigura venitul maxim per client efectuând achiziții Acolo. Printre altele, optimizarea motorului de căutare Amazon pariază pe diferiți factori interni. Vreau să spun că nu există optimizare în afara paginii pe Amazon - pur și simplu nu plătește nici o atenție părții leului de factori SEO off-page, cum ar fi mass-media socială, construirea de legături, autoritate de domeniu și așa mai departe. Așa cum am spus deja, scopul principal al algoritmului de clasificare Amazon este de a obține cea mai mare parte din venitul maxim pe client (RPC). Ca rezultat, factorii de bază luați în considerare de A9 sunt după cum urmează:

  • Rata de conversie - este în general determinată de revizuirile clienților, de prețurile competitive și de calitatea imaginii produsului.
  • Relevanța și satisfacția clienților - în timp ce factorii de relevanță sunt determinați în principal de titlul produsului și descrierea produsului, un nivel bun al satisfacției clienților se regăsește printre factorii de relevanță Acolo.
  • Retenție - acești factori se revolvează în principal în ceea ce privește nivelul ODR (rata defecțiunilor de comandă), precum și feedbackul din partea vânzătorului.

Potrivit algoritmului de clasificare A9 Amazon, profitul maxim poate fi atins doar prin creșterea fericirii clienților și păstrarea acestora în mod repetat,. Rețineți însă că, în afară de RPC maxim, Amazon consideră și retenția clienților. Aceasta înseamnă că, atunci când clasificăm un anumit produs, Amazon utilizează nu numai ratele reale de conversie, ci și valorile preconizate. Puneți pur și simplu, Amazon se poate aștepta în mod rezonabil ca acesta să fie tras în jos, având în vedere că prețul pentru un anumit produs este cu siguranță mai mare decât restul ofertelor similare de produse văzute pe piață. Și rețineți că completitudinea paginii dvs. de produs cu fiecare secțiune principală completă este foarte importantă pentru algoritmul de clasificare Amazon. Deci, ar trebui să evitați să aveți un singur câmp necompletat sau complet neterminat. În acest fel, veți avea întotdeauna șanse mai mari de a fi afișate pe partea superioară a SERP după cererea relevantă de la cumpărător.

December 22, 2017