Back to Question Center
0

Există niște lucruri puțin cunoscute despre clasarea pe Amazon care ar putea împiedica succesul meu?

1 answers:

Da, stiu cateva lucruri putin cunoscute despre rangul pe Amazon, care prea adesea traseaza o linie intre un succes de afaceri uimitor si un esec complet pe acea piata aglomerata. Vreau să spun o situație destul de comună atunci când este posibil să utilizați cuvintele cheie principale vizate pentru optimizarea listei de produse care nu este pe deplin corectă. Sau, de exemplu, când nu reușiți să obțineți optimizarea întregii liste de produse în mod corect, în special prin cele mai specifice câmpuri orientate spre cuvinte cheie. Toate lucrurile luate împreună nu numai că vă pot împiedica să obțineți acest rang meritat pe Amazon, dar de fapt vă puteți costa traficul web real și, în cele din urmă, vânzările nete acolo - mbel gnstig schweiz. Deci, mai jos vă voi arăta principalele capcane pentru a le evita sau cel puțin pentru a obține totul ajustat astfel încât orice potențial efect negativ pentru clasamentul pe Amazon va fi minimizat.

Fapte 1: Algoritmul A9 al lui Amazon vede titlul ca domeniu de cuvinte

Prea mulți vânzători de pe Amazon cred că punerea acelorași cuvinte cheie atât în ​​titlul lor, backend câmpurile de cuvinte cheie este un MUST. Dar toți sunt foarte răi. De ce? Pur și simplu pentru că algoritmul intern Amazon oferă potrivirea exactă fiecărui cuvânt cheie individual găsit în titlul produsului sau în altă parte în câmpul de cuvinte cheie - cu cele introduse în caseta de căutare de către cumpărătorii live. Iar cei familiarizați cu SEO știu bine: utilizarea duplicatelor nu este cu adevărat un lucru pozitiv într-adevăr.

Faptul 2: Titlul produsului și câmpurile de cuvinte cheie au greutate egală

Este o înșelătorie larg văzută când oamenii dau cu siguranță mai multă greutate în special titlului produsului, mai degrabă orice alt domeniu sau secțiune din lista produselor. Dar adevărul este că etichetele de titlu au într-adevăr mai multă greutate - desigur, atunci când se observă în ochii motorului de căutare Google. Și acest lucru nu înseamnă neapărat că același lucru trebuie să fie adevărat despre clasamentul pe Amazon. Cei care își asumă același lucru despre optimizarea listei de produse pe Amazon sunt și ei incorecți.

Faptul 3: Frazele de coadă lungă nu vor face pentru câmpurile de cuvinte cheie

Să recunoaștem - algoritmul de căutare A9 al lui Amazon nu caută niciodată potrivire expresie. De fapt, funcționează combinând numai cuvintele individuale, astfel încât nu este nevoie să pierdeți spațiul de înscriere a produselor introducând cuvinte repetate. În loc de asta, ar fi mai bine să scapi de orice duplicat și să puneți restul cuvintelor cheie într-o ordine logică curată și clară. Procedând astfel, veți avea o cameră cu mult mai mare pentru a vă localiza celelalte cuvinte cheie țintă.

Fapt 4: Stemming, comas și Plurals Do Matter

Amazon A9 nu ia în considerare pentru stemming. Vreau să spun situația când poți lua un cuvânt rădăcină și pur și simplu adaugă diferite variații care se termină. De exemplu, "dieta", "diete", "dietetice" și așa mai departe. Astfel, fiecare dintre aceste variații de cuvinte cheie va fi considerată un alt termen de căutare individual. În ceea ce privește virgulele și probabil orice alte mijloace de punctuație - Amazon le ignoră pe toate. De aceea nu este nevoie să vă pierdeți timpul pe orice manipulare acolo - pur și simplu nu a avut nici un efect asupra clasamentului pe Amazon.

December 22, 2017