Back to Question Center
0

Utilizarea Instrumentului Google de scraping pentru extragerea datelor - Semalt Expert

1 answers:

A scraper web este un script automat care colectează date de la statice, permițând utilizatorilor finali să transforme informațiile obținute într-un format utilizabil. Într-adevăr, se pot găsi orice informații de care are nevoie pe web. Problema este să extrageți date în formate care pot fi ușor manipulate sau analizate.

Extensia răzuitoare Google Chrome este un instrument de ștergere web care funcționează în browserul Chrome. Cu această extensie, nu este nevoie să angajați mii de asistenți pentru a copia și lipi conținut de pe web toată ziua - agen judi bola. Selectați textul țintă și lăsați extensia răzuitorului Chrome să facă restul.

Un număr mare de grupuri de cetățeni lucrează pentru a-și asuma răspunderea guvernelor prin reducerea cheltuielilor. Extensia racletei Chrome le permite să lupte pentru transparență și responsabilitate prin colectarea datelor reale privind operațiunile guvernelor. Copierea datelor de pe web folosind tehnici manuale poate fi o sarcină plictisitoare. Efectuați eficiența campaniei de răzuire instalând această extensie a browserului .

Cum se instalează extensia racletei Chrome?

Extensia cromată Google răzuitoare este un instrument de răzuire pe web oferit gratuit în magazinul web Chrome. Pentru a instala acest răzuitor în browserul dvs., faceți clic pe opțiunea "Adăugați la Chrome" afișată în colțul din dreapta sus al browserului dvs. Chrome. Odată instalat, instrumentul este acum găsit sub butonul Meniu al browserului.

Cum se utilizează instrumentul Google Scraping?

Unele tabele de date web pot fi transferate de pe web în foi de calcul care pot fi utilizate în viitor. Cu toate acestea, obținerea de date de pe site-urile statice în formate utile necesită eforturi suplimentare. În acest tutorial, tabelele Comisiei americane pentru valori mobiliare și valori (2015 din formularul 20-F) vor fi utilizate pentru a ilustra modul în care extensia Chrome extrage date din pagini web și din site-uri web.

Pentru a extrage date de pe site-uri utilizând instrumentul Google de recuperare, identificați pagina web care urmează să fie dezmembrat. În acest caz, concentrați-vă asupra meselor. Selectați rândurile de răzuit și faceți clic pe pictograma răzuitoare din colțul din dreapta sus al browserului dvs. și selectați "Scrape similar. "

Extensia Chrome Scraper Extension va transfera datele răzuite într-o fereastră nouă. Scraperul dvs. va identifica, de asemenea, numele coloanelor din tabelul extras. Verificați datele preluate pentru a vă asigura că au fost extrase corespunzător. Faceți clic pe "Copiere în clipboard" și apoi deschideți Microsoft Excel. Lipiți datele în foaia de calcul făcând clic pe "Ctrl + V". "

Înainte de a analiza informațiile din foaia de calcul, plasați anteturile coloanelor în locațiile lor corecte. Ștergeți coloanele goale din Microsoft Excel pentru a obține date reale. Utilizați funcția sumă Excel pentru a vă asigura că suma plăților de pe foaia dvs. este corectă.

Google scraping instrument face exercițiul de colectare a datelor să fie mai accesibil și mai simplu. Scraperul mărește precizia și eficiența extragerii de date web, oferindu-vă mai multe opțiuni pentru a vă examina încrucișat valorile. Utilizați ghidul discutat mai sus pentru a răsturna paginile web ale guvernelor și pentru a obține date reale pentru transparență.

December 22, 2017