Back to Question Center
0

Semalt împarte cel mai bun mod de a scrape datele de la un site web

1 answers:
Octoparse este un instrument util și puternic de decupare a datelor

. Acesta vă poate optimiza și împinge eforturile de extragere a datelor la nivelul următor. Octoparse vine atât în ​​versiuni gratuite cât și plătite. Cu versiunea gratuită, puteți scana repede până la cinci mii de pagini web.

Octoparse colectează și elimină datele de pe Internet și are peste 150.000 de utilizatori din întreaga lume - judi bola indonesia. Începând cu 2014, Octoparse oferă servicii de extracție de date înalte și se străduiește să facă îmbunătățiri ori de câte ori este necesar.

Datele sunt de obicei disponibile pe Internet în formă nestructurată. Cu Octoparse, nu puteți numai să vă răsturnați datele, ci și să o organizați în mod corespunzător. Informațiile disponibile ar putea fi transformate în informații valoroase, datorită faptului că Octoparse a făcut posibil acest lucru. Unele dintre caracteristicile sale distinctive sunt menționate mai jos.

1. Bun pentru non-programatori

Octoparse vă face ușor pentru a extrage date de pe internet, fără abilități de programare. Acest instrument este potrivit atât pentru non-coderi, cât și pentru cei care nu sunt programatori și care extrage automat conținut web din ambele site-uri dinamice și de bază. În plus, ne permite să salvăm datele într-o formă curată și structurată. Cu Octoparse, puteți transforma cu ușurință datele în API-uri personalizate și obțineți rezultatele dorite.

2. Octoparse ca serviciu cloud:

Octoparse este o platformă bazată pe nor, care extrage mai multe pagini Web într-o oră și vă obține rezultatele dorite, economisind timp și energie. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la limitările hardware, deoarece acest instrument nu are nevoie de întreținere și poate să-și îndeplinească sarcina în mod regulat.

3. Monitorizați prețurile cu Octoparse:

Una dintre caracteristicile cele mai distinctive ale Octoparse este că vă ajută să monitorizați prețurile și să comparați diferite produse. Este potrivit pentru site-uri de cumpărături, cum ar fi Amazon și eBay și obține date de pe site-ul concurentului dvs. cu ușurință. În plus, această unealtă scrape datele în timp real cu doar câteva clicuri și economisește mult timp.

4. Generați potențiali clienți:

Cu Octoparse, puteți genera potențiali clienți și puteți crea o listă de vânzări în câteva secunde. Nu aveți nevoie de abilități de programare, deoarece Octoparse va elimina automat o cantitate masivă de date. Vă va ajuta să vă promovați sau să faceți publicitate într-un mod mai bun. Cu Octoparse, vă puteți îmbunătăți strategiile de marketing și puteți lua decizii și previziuni mai bune.

5. Bun pentru studenți și profesori:

Elevii și profesorii au întotdeauna nevoie de date exacte pentru a-și propune cercetarea. Cu Octoparse, puteți răsturna cât mai multe pagini web posibil și puteți obține cu ușurință informații din cărți electronice și jurnale. Acesta vă va ajuta să obțineți date semnificative și scalabile în cel mai scurt timp.

6. Interfața Point-and-Click:

Octoparza este cea mai cunoscută pentru interfața punct-și-clic. Tehnologia avansată de învățare a mașinilor localizează și elimină datele cu doar câteva clicuri. Trebuie doar să evidențiați datele pe care doriți să le răsturnați sau să inserați o adresă URL a site-ului web și să îi permiteți lui Octoparse să-și îndeplinească sarcina. Se va ocupa de toate lucrările murdare din spatele ecranului.

7. Se ocupă cu toate tipurile de site-uri web:

Fie că trebuie să extrageți date dintr-un blog privat sau dintr-un site dinamic, Octoparse poate trata cu ușurință toate tipurile de site-uri. Puteți chiar să ștergeți date din documente JavaScript, AJAX și HTML și să economisiți timp și energie.

December 22, 2017