Back to Question Center
0

Semalt Partaje Caracteristici ale unui program răzuitor trebuie să știți despre

1 answers:

Un program răzuitor extrage automat date sau conținut de pe diferite pagini web. Poate să citească cu ușurință documentele HTML, fișierele PDF și documentele text și să dezvăluie informații utile și semnificative conform cerințelor noastre. Dezvoltatorii folosesc programele răzuitoare pentru a efectua o varietate de sarcini. Ele vizează în principal site-urile dinamice și site-urile media sociale pentru a obține informații utile și a le converti într-un format ușor de citit - cronotermostato meccanico. Există sute la mii de programe de răzuire pe Internet și toate acestea au caracteristici și proprietăți distincte.

Aici am discutat despre caracteristicile cele mai uimitoare pe care ar trebui să le aibă programele dvs. de răzuitoare.

1. Extrageți date în diferite fire:

Asigurați-vă că programul pe care îl alegeți poate extrage informații în fire diferite și poate efectua mai multe sarcini în același timp. Import. io și Kimono Labs sunt două servicii de răzuire care sunt folosite pentru accesarea cu crawlere a paginilor web și a recoltării datelor. Acestea rulează mai multe fire și fac experiența dvs. de navigare potrivită. Puteți să ștergeți datele de la până la 30 de pagini web și să economisiți timp și energie. Dacă programul dvs. asigură o performanță excelentă, puteți opta pentru eliminarea datelor dorite.

2. Încărcați rapid paginile web:

Este una dintre caracteristicile cele mai distinctive pe care ar trebui să le dețină programul dvs. de răzuitoare. În cazul în care încarcă paginile dvs. web la o viteză rapidă, ar trebui să o optați instantaneu. ParseHub este un serviciu de răzuire util care aduce informații de la diferite site-uri și creează rezultate de calitate pentru utilizatorii săi. De asemenea, creează cereri asincrone ca AJAX și ușurează munca ta. Un astfel de program este util pentru întreprinderi și programatori. Puteți să extrageți conținut din diferite documente HTML și fișiere PDF, precum și să vizați mai multe imagini și fișiere video.

3. Obțineți informații de pe site-urile de social media:

Este ușor să culegeți și să ștergeți date din site-uri dinamice, portaluri de știri și portaluri de călătorie. Dar dacă programul dvs. de răzuire poate obține și extrage informații din Facebook, LinkedIn și Twitter, trebuie să-l încercați. Easy Web Extract este un răzuitor puternic care le permite utilizatorilor începători să culeagă ușor informații și informații din rețelele de social media cu ușurință și convenabil. Se poate ocupa, de asemenea, diferite comunități Facebook și zgârieturi de date semnificative de la LinkedIn pentru utilizatorii săi.

4. Automatizează Proiectele Oricând:

Un program bun răzuitor automatizează proiectele utilizatorilor și economisește timp și energie. Octoparza este o opțiune minunată pentru programatori și întreprinderi. Puteți să vă programați proiectele de extragere a datelor sau să lăsați acest serviciu să efectueze singure sarcinile de resturi web . Este compatibil cu aproape toate browserele web și sistemele de operare, inclusiv Windows, Linux și Mac.

5. Export de date în orice format:

Cu IWebTool Link Extractor și Link Extractor, nu numai că puteți extrage datele dorite, dar de asemenea le puteți exporta în formatul dvs. preferat. Acesta suportă în principal CSV, XML, Access, HTML, SQL Server și MySQL și vă oferă rezultate corecte și fiabile. De asemenea, putem realiza rezultate pentru orice destinație de bază de date prin conexiunea ODBC. Este potrivită pentru întreprinderile mici și mijlocii și leagă un număr mare de pagini web în același timp.

December 22, 2017