Back to Question Center
0

Ce generator de cuvinte cheie Amazon ar trebui să am pentru optimizarea listei de produse?

1 answers:

Înainte de a continua cu alegerea potrivitei generatoare de cuvinte cheie Amazon pentru a vă optimiza listarea produselor cu cel mai bun mod posibil, să începem cu puțină învățare. Mai întâi de toate, hai să ne confruntăm cu aceasta - dacă doriți să clasificați organic în căutările de produse Amazon, va trebui să transformați pagina dvs. de produs într-una mai atrăgătoare, și anume algoritmul său de căutare A9. Deci, motorul de căutare Google și Amazon utilizează metrici destul de diferite pentru a determina dacă un anumit rezultat al căutării este într-adevăr potrivit. Iată cum funcționează pentru fiecare dintre ele:

1. Amazon folosește conversii pentru a determina cum exact evoluează vizitatorii paginii dvs - appraisals commercial. de produs în cumpărătorii reali care plătesc.

2. Google pariază, în principal, pe durata medie pe vizită a unui utilizator, combinată cu o estimare a ratei relative a clicurilor.

Având în vedere diferențele menționate mai sus, este timpul să deveniți eficient cu principalele cuvinte cheie țintă acolo. Iar de mai jos vă voi arăta câteva instrumente de generare a cuvintelor cheie Amazon destul de bune, astfel încât lista dvs. de produse să devină bine optimizată. În cele din urmă, pentru a vă vedea printre cele mai relevante rezultate de căutare relevante pe care mai mult decât o piață aglomerată. Pentru a deveni cu adevărat eficient cu principalele cuvinte cheie țintă, luați în considerare următorii factori și sugestii practice:

1. Gândiți-vă în afara casetei. Vreau să spun că puteți găsi un cuvânt cheie potențial câștigătoare sau o combinație lungă de căutare a produsului - în toate modurile în care un cumpărător live ar putea căuta acest produs în vânzare.

2. Nu ezitați să încercați un tezaur pentru a detecta alte sinonime posibile sau expresii de căutare LSI care trebuie să fie câștigătoare, probabil folosite de utilizatorii de cumpărături de pe Amazon.

3. Delve mai profund folosind generatorul de cuvinte cheie Amazon și instrumentele de sugestie, cum ar fi MerchantWords sau inspectorul de cuvinte cheie - și ați terminat.

MerchantWords

Acest generator de cuvinte cheie Amazon și platforma de cercetare special concepute vă pot ajuta să dezvoltați fraze de căutare mai precise. În cele din urmă, pentru a vă crește vânzările nete globale acolo. MerchantWords pariază în principal în baza sa extinsă de baze de date a cuvintelor cheie care acoperă peste 170 de milioane de cuvinte cheie unice și combinații de căutare relevante, utilizate de cumpărătorii care caută produse în vânzare.

Mai mult - acest instrument de generare a cuvintelor cheie Amazon (platforma online mai precis) poate deveni soluția ideală, în special pentru vânzătorii novici care sunt mai puțin experimentați în căutarea Optimizarea motorului (SEO).

KeywordInspector

KeywordInspector este un instrument extraordinar pentru generatorul de cuvinte cheie Amazon, care vă poate oferi sugestii practice cu adevărat valoroase, astfel încât să rămâneți competitivă, chiar și sub această concurență severă de pe piață a unui nivel cu adevărat cutthroat. Singurul lucru rău legat de această platformă online este că taxa lunară de aproximativ 40 de dolari poate fi o cheltuială prea mare pentru unii tineri antreprenori care vând pe Amazon. Cu toate acestea, cred că acest instrument merită să încercați în orice situație. În principal datorită opțiunii extrem de utile de căutare a cuvintelor cheie, care vă poate ajuta să rămâneți mereu actualizată, verificând toate combinațiile de cuvinte cheie noi pe o bază săptămânală sau chiar zilnică.

December 22, 2017