Back to Question Center
0

Cum să luați o decizie cu adevărat informată despre instrumentul de cuvinte cheie online pentru Amazon?

1 answers:

Alegerea instrumentului corect de cuvinte cheie online pentru optimizarea căutării Amazon este o sarcină foarte dificilă. Având în vedere că lista dvs. de produse SEO se revolvează în principal în jurul unei cercetări corecte în profunzime a cuvintelor cheie, hai să trecem rapid prin punctele principale ale optimizării comerțului electronic - pentru a lua o decizie bine informată și a lua decizia potrivită - vendesi asilo nido palermo. Și nu vă voi oferi nici o recomandare directă cu privire la un singur instrument de cuvinte cheie online pentru Amazon. Vreau să spun că depinde doar de tine să decidă ce se va potrivi cel mai bine magazinului tău de expediere. Țineți minte următoarele idei de bază și sugestii simple pe care le-am rafinat recent în ultimii ani în industrie și propria experiență practică legată de acest subiect.

Setați priorități generale pentru SEO în așteptare pentru publicul țintă

Înainte de orice altceva, hai să ne confruntăm cu ea - Amazon SEO are multe lucruri diferite care nu funcționează neapărat în același mod ca și pentru căutarea online convențională cu Google. Luat în general, principala diferență este că optimizarea Amazon este o acțiune mult mai amplă și mai detaliată, care pariază în principal pe intențiile de cumpărare ale cumpărătorului și pe cuvinte cheie extrem de specifice ale produselor, direcționate precis asupra potențialilor cumpărători.

Cunoașteți intențiile cumpărătorului pe Amazon

Crearea listei dvs. principale de cuvinte cheie care trebuie câștigătoare nu este atât de dificilă. De fapt, nu este nevoie să vă grăbiți să încercați să găsiți un instrument de cuvinte cheie online unic pentru Amazon. Vreau să spun că ar fi mai bine să începeți cercetarea în profunzime folosind foarte multe elemente de bază, de exemplu, acel vechi bun Planificator de cuvinte cheie Google. Serios, ar fi o lovitură excelentă pentru a obține o imagine completă a tuturor termenilor de căutare corelați și a vocabularului principal al cumpărătorului pe care se va baza.

Urmați structura principală a conținutului Amazon SEO

Aici este momentul în care va trebui să luați o alegere finală pentru instrumentul de cuvinte cheie online pentru Amazon. Încă o dată - nu vă voi oferi o recomandare directă sau nu vă prezentați soluții individuale. Doar căutați pe Google pentru un instrument popular și util, cu feedback bun al clienților - și ați terminat. Chestia este că există o mulțime de oferte diferite (fie în acces deschis, fie cu un abonament plătit) pentru ca dvs. să continuați cu o cercetare special concepută pentru comerțul electronic de cuvinte cheie. Puneți pur și simplu, uneori, o mulțime de cuvinte cheie potențial câștigătoare sau fraze de căutare cu coada lungă pe care le aveți în lista dvs. principală - pur și simplu nu reușesc să genereze câștiguri reale de trafic (să nu mai menționăm progresul așteptat spre o rată mai bună de conversie).

Faceți diferența între tipurile de cuvinte cheie

Nu vă alocați timp cercetării întregii liste promițătoare de coadă lungă. Rețineți - acele șiruri care trag împreună mai multe cuvinte și expresii au, în general, un nivel mai scăzut al concurenței cu cuvinte cheie. Prin urmare, investiți timpul în găsirea unei combinații de căutare cu adevărat performante, care este încă subestimată de concurenții dvs. cei mai apropiați - reprezintă cheia succesului tău comercial pe Amazon. La urma urmei, aici este doar un fapt rece - aproape 70% din căutările de produse Amazon sunt estimate să vină în special prin interogări de căutare lungă. Aceasta înseamnă că timpul și efortul petrecut acolo va fi întotdeauna plătit, cu siguranță.

December 22, 2017