Back to Question Center
0

Semalt: Software WebSundew Web Scraping. Caracteristici și cerințe de sistem cu o singură privire

1 answers:

Reciclarea pe Web presupune colectarea de date de pe site-uri web și raportarea acestora conform cerințelor utilizatorilor. Această sferă este în continuă dezvoltare, și de aceea apar noi tipuri de software. Înlăturarea paginilor web a devenit acum cea mai eficientă și mai ușoară modalitate de a extrage informații utile din diferite pagini web. WebSundew este un instrument puternic și cuprinzător pentru resturile web care ajută la extragerea datelor cu viteză mare și productivitate. Cu WebSundew, puteți să capturați cu ușurință cantități mari de date și să le transformați într-un format dorit - möbeltransport umzug.

WebSundew este potrivit pentru companii (comerț electronic, comercianți cu amănuntul online, agenții imobiliare, departamente IT) și programatori. Puteți să direcționați cu ușurință datele dorite, să le recoltați și să le stocați în formate JSON sau CSV. WebSundew vine în patru versiuni diferite: Lite, Professional, Enterprise și Standard.

Puteți alege o versiune în conformitate cu cerințele și așteptările dumneavoastră. De exemplu, versiunea Lite este potrivită pentru începători și profesioniști independenți, iar versiunea Professional este excelentă pentru întreprinderile mari. Cea mai bună parte este aceea că WebSundew va importa datele necesare în fișierele Excel și va șterge atât imaginile, cât și documentele text.

WebSundew - Un serviciu productiv și uimitor:

Dacă prețuiți productivitatea ridicată a muncii și știți cum să numărați banii, nu puteți face nimic fără WebSundew. Este un serviciu extrem de productiv și bine-versat, care copiază și pastează datele și le dezinstalează conform cerințelor dvs.Puteți scuta informații atât din site-urile dinamice, cât și din cele de bază, fără a compromite calitatea.

Pentru a evalua eficiența acestuia, trebuie doar să descărcați și să instalați WebSundew. Cu această răzuitoare web , puteți viza meta descrieri, meta-titluri și cuvinte-cheie ale unui site într-o clipită.

WebSundew se ocupă de orice conținut web fără scripturi:

WebSundew este singurul instrument care poate gestiona conținutul web fără scripturi. Acest instrument este minunat pentru non-programatori și non-coderi, și nu aveți nevoie de abilități de programare pentru a obține beneficia de ea. În schimb, WebSundew vă ghidează prin crearea de șabloane fără un șir de coduri și extrage cu ușurință documente HTML. Rezultatele sunt salvate în formatele CSV, XML și foi de calcul. Companiile, cum ar fi departamentele financiare și bancare, agențiile imobiliare și comercianții cu amănuntul, pot beneficia de acest instrument de recuperare a datelor .

Cerințe de sistem:

Ca utilizator WebSundew, trebuie să aveți oricare dintre următoarele sisteme:

  • 1. Cerințe de sistem de operare: Windows 7 / Vista / XP / 2000
  • 2. RAM: 512 MB
  • 3. Procesor (CPU): Athlon 1000 MHz sau Pentium III

WebSundew interfață prietenoasă:

WebSundew este cel mai bine cunoscut pentru interfața sa prietenoasă care vă ajută să descărcați imagini de calitate pentru dvs. sistem. Poate procesa cu ușurință Web2. 0 și extrage informații din sursele HTML locale. Descărcați versiunea gratuită și încercați WebSundew timp de 15 zile pentru a vă asigura de calitatea sa. La expirarea perioadei de încercare, nu veți putea utiliza WebSundew, deci va trebui să cumpărați versiunea premium. Aveți posibilitatea să scrape până la 100 de pagini web cu versiunea de încercare, apoi software-ul se oprește de lucru și vă cere să plătiți ceva de la $ 20 la $ 70. Pe scurt, WebSundew este un excelent extractor de date și un crawler web.

December 22, 2017