Back to Question Center
0

Semalt Expert definește opțiunile pentru razuirea HTML

1 answers:

Există mai multe informații pe Internet decât orice om poate absorbi într-o viață. Site-urile Web sunt scrise cu ajutorul codului HTML, fiecare pagină web fiind structurată cu anumite coduri. Diferite site-uri dinamice nu furnizează date în formate CSV și JSON și ne fac dificil să extragem informațiile în mod corespunzător. Dacă doriți să extrageți date din documente HTML, următoarele tehnici sunt cele mai potrivite - lucky leprechaun s loot slots.

LXML:

LXML este o bibliotecă extensivă scrisă pentru parsarea rapidă a documentelor HTML și XML. Acesta poate gestiona un număr mare de etichete, documente HTML și vă obține rezultatele dorite într-o chestiune de minute. Trebuie doar să trimitem cereri către modulul său urllib2 deja construit care este cel mai bine cunoscut pentru lizibilitatea și rezultatele exacte.

Beautiful Soup este o bibliotecă Python concepută pentru proiecte rapide de revizuire cum ar fi raportarea datelor și extracția de conținut. Se transformă automat documentele primite în Unicode și documentele trimise către UTF. Nu aveți nevoie de abilități de programare, dar cunoștințele de bază ale codurilor HTML vă vor economisi timp și energie. Supa frumoasă analizează orice document și face un lucru de traversare a copacilor pentru utilizatorii săi. Datele valoroase care se blochează într-un site slab proiectat pot fi răzuite cu această opțiune. De asemenea, Beautiful Soup efectuează un număr mare de sarcini de răzuire în doar câteva minute și vă obține date din documente HTML. Acesta este licențiat de MIT și funcționează atât pe Python 2 cât și pe Python 3.

Scrapy:

Scrapy este un faimos cadru open source pentru răzuirea datelor de care aveți nevoie de la diferite pagini Web. Este cel mai bine cunoscut pentru mecanismul său integrat și caracteristici complexe. Cu Scrapy, puteți extrage cu ușurință date dintr-un număr mare de site-uri și nu aveți nevoie de abilități speciale de codificare. Importează datele dvs. în format Google Drive, JSON și CSV convenabil și economisește mult timp. Scrupul este o alternativă bună la import. io și Kimono Labs.

PHP Simple HTML DOM Parser este un utilitar excelent pentru programatori și dezvoltatori. Acesta combină caracteristici atât cu JavaScript cât și cu Supa frumoasă și poate gestiona simultan un număr mare de proiecte de răzuire web simultan. Aveți posibilitatea de a șterge datele din documentele HTML cu această tehnică.

Web-Harvest:

Recoltarea de pe Web este un serviciu open-source web scraping scris în Java. Colectează, organizează și șterge datele de pe paginile web dorite. Recrutarea web folosește tehnici și tehnologii pentru manipularea XML, cum ar fi expresii regulate, XSLT și XQuery. Acesta se concentrează pe site-uri web bazate pe HTML și XML și le elimină din ele fără a compromite calitatea. Recoltarea web poate procesa un număr mare de pagini web într-o oră și este completată de biblioteci personalizate Java. Acest serviciu este renumit pentru caracteristicile sale bine-versat și capabilități de extracție mare. Jericho HTML Parser:

Jericho HTML Parser este biblioteca Java care ne permite să analizăm și să manipulăm părți dintr-un fișier HTML. Este o opțiune cuprinzătoare și a fost lansată pentru prima oară în 2014 de către Eclipse Public. Puteți folosi parserul Jericho HTML pentru scopuri comerciale și necomerciale.

December 22, 2017