Back to Question Center
0

Ce instrumente de vânzări vă puteți recomanda pentru cercetarea cu cuvinte cheie Amazon?

1 answers:

Înainte de a vă arăta câteva instrumente bune și eficiente pentru cercetarea cuvintelor cheie Amazon, să începem cu o cunoaștere. Din păcate, Amazon nu dezvăluie niciodată niște principii sau factori exacți considerați de algoritmul de clasificare A9 - la fel ca majoritatea motoarelor de căutare, precum Google, Yahoo, Bing etc.Dar aici este ceea ce putem ști sigur - drugstore shop. Conform testelor practice recente:

  • Normalizarea cercetării cu cuvinte cheie Amazon este văzută din nou la joc (cel puțin pentru moment). Aceasta înseamnă că trebuie să faci tot ce este mai bun pentru a evita discrepanțele singulare / pluraliste sau să folosiți cazuri mai mici / superioare când este posibil, mai ales când vine vorba de cuvinte cheie din backend.
  • Luați în considerare o nouă limită de 250 de caractere pentru un număr total de cuvinte cheie din backend. Desigur, nu există nicio limitare strictă care să fie confirmată de oficialii Amazonului. Cu toate acestea, ar fi mult mai bine să rămâneți în siguranță și să luați în considerare această condiție.

Ținând cont de asta, este timpul să vă arătăm câteva dintre opțiunile testate pentru cercetarea cuvintelor cheie Amazon. Iată o scurtă trecere în revistă a fiecăruia care va fi utilizată în cadrul unei analize de căutare mai amănunțită a cumpărăturilor. Simțiți-vă liber cel puțin să încercați aceste. Și, desigur, depinde numai de dvs. să decideți pe care să faceți pentru optimizarea listei de produse.

1. Keyword Eye - este un instrument frumos pentru a vă ajuta cu cercetarea cuvintelor cheie Amazon. Cuvântul cheie Eye pariază pe baza sa de date cu adevărat largă, acoperind peste un milion de sugestii de cuvinte cheie diferite, susținute cu volumele medii de căutare, pentru a identifica în mod clar care dintre ele pot fi termeni de căutare potențiali câștigători și care probabil merită eliminat din lista principală a cuvintelor cheie vizate și combinații lungi de coadă.

2. Kparser - această platformă online vă poate găsi rapid setul dvs. primar de cuvinte cheie și cereri de cumpărături care trebuie să câștige. Datele sunt extrase împreună pe baza statisticii de căutare live și a celor mai recente tendințe de cumpărături nu numai pe Amazon și eBay, ci din căutarea originală prin Google și Bing. Singurul lucru rău legat de Kparser este acela că, din păcate, această platformă software online este oferită sub un acces plătit, disponibilă în mod exclusiv.

3. Cuvinte cheie Kiwi - este un alt instrument de cercetare al cuvintelor cheie Amazon, care beneficiază în mod special pentru înțelegerea mai aprofundată a intențiilor clienților dvs.Utilizați baza sa vastă de date compilate cu date complete despre publicul dvs. țintă, despre preferințele sale principale și despre sentimentele generale de cumpărare - colectate direct de la Amazon în sine, precum și tendințele de cumpărături Google și profilurile YouTube.

4. Asin Key - este ultima platformă de cercetare pentru cuvinte cheie pe care aș vrea să o vă arăt astăzi. Printre cele mai puternice părți ale sale, acest set de instrumente online oferă o gamă largă de opțiuni tarifare personalizate individual, oferite pentru o linie de instrumente diferite. Explorați oportunitățile de cercetare de cuvinte cheie cu următoarele cadre încorporate: instrumentul de căutare SEO pentru Amazon de produse, urmărirea avansată a cuvintelor cheie și exemplul său puternic de propuneri de cuvinte cheie. Rețineți, totuși, că platforma Asin Key Amazon de cercetare a cuvintelor cheie vă va servi bine numai dacă aveți deja cel puțin înțelegerea de bază a SEO și principiile principale ale algoritmului de căutare de căutare electronică.

December 22, 2017