Back to Question Center
0

Care este cel mai bun mod de a optimiza înregistrările Amazon pentru vânzătorii novici?

1 answers:

Amazon este cel mai mare motor de căutare din lume, cel puțin cel care se ocupă cu oferte de vânzare online pentru orice produse pe care le puteți imagina. Și în tine ești un vânzător de novice acolo, ar trebui să știi regulile principale ale jocului, astfel încât supraviețuirea pe acea piață cu adevărat aglomerată devine mult mai ușor pentru tine. Iar cel mai bun mod de a crea o bază solidă pentru progresul dvs - umzug g?nstig winterthur. comercial este să vă optimizați listele de anunțuri Amazon pentru cuvintele cheie principale vizate, astfel încât produsele dvs. să apară în mod proeminent în produsele SERP. De aceea, de mai jos vă voi da câteva sfaturi și trucuri scurte pentru a optimiza înregistrările Amazonului ca un pro, chiar dacă încă mai arătați ca un vânzător de novice care ia pașii inițiali până la succesul ultimului retailer acolo.

Cum sa optimizati Amazon ca un profesionist

Inainte de orice altceva, haideti sa facem fata - optimizarea cautarii Amazon intotdeauna incepe cu modelarea unei pagini detaliate perfect detaliate orice produs pe care îl aveți în vânzare. În timp ce creați aceste elemente din pagina cu detaliile dvs. de produs, este foarte important să fiți exacți, dar complet pe deplin, pentru a scrie o pagină de produs cu adevărat convingătoare, care ar fi îndrumarea fiecărui client potențial pentru a face achiziția finală cu dumneavoastră și nicăieri altundeva. De aceea vă recomandăm să modelați elementele principale ale paginii detaliate a produsului pentru a vă optimiza listele Amazon, după cum urmează:

  • Titlu de produs - trebuie să fie întotdeauna unic și concis. Asigurați-o cât mai exactă și atrăgătoare pentru stilul general al companiei Amazon pentru titlurile de produse. Astfel, rețineți - titlul produsului dvs. este cel mai potrivit loc pentru a vă stabili cuvintele cheie principale vizate și fraze de căutare lungă în ordinea descrescătoare a importanței lor. Rețineți totuși că vă recomandăm cu insistență să evitați orice cuvinte cheie dublate utilizate atât în ​​titlul produsului, cât și în restul altor secțiuni de pagini de produs pe care le aveți.
  • Puncte bullet - această secțiune a paginii detaliate a produsului este de obicei construită cu cinci instrucțiuni de bullet. Asigurați-le să acopere numai cele mai importante informații, astfel încât acestea să descrie caracteristicile / beneficiile primare ale elementului dvs. de vânzare. De fapt, lista "ideală" a gloanțelor este destinată să reintegreze cele mai importante informații deja anunțate în titlul de produs.

  • Descriere produs - de fapt, este o secțiune mai extinsă a listei de gloanțe. În acest fel, descrierea produsului dvs. are rolul de a evidenția principalele caracteristici ale elementului de vânzare, susținut de elementele generale ale utilizării sale zilnice / întreținerii. Luați în considerare includerea aici a următoarelor caracteristici: dimensiunile produsului, adecvarea nivelului de vârstă / nivel de calificare, conținutul și condițiile pentru produs, starea de origine și așa mai departe. Rețineți, totuși, că niciodată nu trebuie să includeți aici informații despre producător și prețuri sau orice date în scopuri promoționale.
  • Imagini de produs - reprezintă setul de imagini vizuale care oferă o descriere suplimentară a produsului și o prezentare generală prezentând fiecare parte a principalelor sale funcții și mijloace de utilizare. Această secțiune este recomandată să includă șase sau șapte imagini convingătoare ale produselor, care ar trebui să fie pe deplin convingătoare pentru toți clienții potențiali care iau în considerare efectuarea unei achiziții cu dvs.
December 22, 2017