Back to Question Center
0

Semalt Shares 5 sfaturi pentru a scrape datele de la un site web

1 answers:

Datele nu sunt întotdeauna într-un format lizibil, dar există pe Internet. Majoritatea informațiilor sunt disponibile în diferite limbi, ceea ce face dificil pentru noi să le înțelegem și totul nu poate fi accesat în CSV sau într-un alt format. În astfel de circumstanțe, vă va fi dificil să utilizați informațiile în mod corespunzător. De asemenea, nu puteți să o combinați cu seturile de date și să o explorați independent. Astfel, răzuirea datelor este singura modalitate de a crea copii în formate accesibile și accesibile.


1 - получить лицензию для криптовалюты. Utilizați foi de calcul Google și Google Chrome

Este sigur să afirmați că atât Google Chrome cât și foile de calcul Google ajută la răsturnarea datelor în doar 5 minute și nu este necesar să inserați niciun cod. Cunoașterea aspectului site-ului dvs. este primul pas de răzuire și utilizare a datelor. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este prin comanda ImportHTML din foile de calcul Google. Ea funcționează ca magie și zgârie întregul dvs. site web, fără a compromite calitatea. Puteți utiliza, de asemenea, un software care este prietenos cu Chrome și vine cu o mulțime de caracteristici.

2. Utilizați Scraperwiki pentru rezultate mai bune

Dacă doriți să răsturnați baza de date complexă și nu aveți abilități de programare, trebuie să încercați Scraperwiki pentru rezultate mai bune. Ajută la răzuirea diferitelor pagini Wikipedia și site-uri grele și descarcă întregul site pe hard diskul dvs. în câteva minute. Acest instrument merită să vă investiți energia și timpul și vă asigurați că veți obține cele mai bune și mai precise rezultate. Scraperwiki are funcții diferite, cum ar fi să scrieți coduri diferite, puteți solicita experților să scrie raclete în numele dvs. și contactați comunitățile Scraperwiki pentru rezultate mai bune.

3. Înțelegerea structurii unui răzuitor

De asemenea, este important să înțelegeți structura racletei. Majoritatea răzuitoarelor sunt compromise de 3 părți principale: coada de pagini de extras, zona pentru datele structurate care trebuie salvate, cum ar fi o bază de date și descărcătorul sau parserul care ajută la adăugarea adresei URL la linia.

4. Înțelegerea semnificației răzuinței:

Răzuirea este modalitatea de a extrage date din diferite pagini web, fișiere PDF și alte documente, făcându-l utilizabil și lizibil pentru prelucrare ulterioară. Este una dintre cele mai utile și mai cuprinzătoare tehnici pe care le puteți implementa pentru colectarea și utilizarea datelor. Cea mai bună parte este că nu aveți nevoie să aveți abilități de programare pentru a șterge datele dacă folosiți instrumente precum Kimono și import. io.

5. Aflați cum să răsturnați:

Trebuie să învățați cum să scrați dacă doriți să extrageți periodic date de pe pagini web diferite. În plus, îl puteți învăța atunci când aveți o mulțime de informații pentru a fi uimiți și doriți să o reutilizați pe site-ul dvs. Web. Dacă primiți alerte prin e-mail despre produse și servicii interesante, vă recomandăm să le răsturnați și să le învățați noțiunile de bază. Este adevărat că răzuirea este o sarcină simplă care necesită câteva abilități de programare. Unele instrumente de răzuire web nu necesită să învățați abilități de programare și limbi, ceea ce înseamnă că vă puteți efectua sarcinile fără niciun cod.

December 22, 2017