Back to Question Center
0

Semalt: cel mai bun scraper Web pentru extragerea datelor online

1 answers:

Recuperarea conținutului sau software special sau aplicație web pentru a acumula conținut de pe un site web. Recuperarea apelurilor către webmasteri și dezvoltatori care doresc să obțină acces rapid automat la informațiile de pe alte site-uri.

Reciclarea pe Web poate fi realizată cu răuvoi pentru utilizarea marketingului prin e-mail, spamming și robocall. Din această cauză, cei mai mulți webmasteri preferă să nu se afle. Cu toate acestea, dacă se efectuează etic, răzuirea web poate fi o metodă foarte puternică de a beneficia de o varietate de proiecte web.

Cum poate fi folosit razuirea

Să considerăm un director online al tuturor hotelurilor din zonă - intermed after sun. Dacă un dezvoltator de site-uri vrea să agregeze fiecare hotel, el sau ea va trebui să le includă în baza de date manual. Acest proces durează de obicei zeci de mii de ore pentru a se asigura că fiecare hotel din țară este inclus. Cu un ștergător web , același webmaster poate introduce interogări de căutare și poate aduna acele date automat dintr-o varietate de site-uri.

Construiți sau cumpărați Web Scraper?

Dacă doriți un instrument de răzuire web, puteți construi unul de la zero sau utilizați unul deja existent. Majoritatea dezvoltatorilor nu au abilitățile, cunoștințele, instrumentele sau resursele necesare pentru a construi manual un instrument de răzuire . Vestea bună este că există zeci de scraperi pre-construiți online.

Metode și tehnici utilizate în software-ul Web Scraping

Dacă aveți de gând să construiască propriul dvs. răzuitor, trebuie să înțelegeți ce tehnologii sunt implicate în colectarea de date. Majoritatea răzuitoarelor sunt construite cu ajutorul codului HTML, utilizând parsarea DOM (parsarea modelului de obiect document) pentru a filtra prin intermediul codului HTML pentru a extrage numai informațiile dorite. Trebuie să identificați divs, spans, clase și elemente de listă a datelor pe care doriți să le eliminați și să le introduceți în setările dvs.

Tehnologia de razuire Mozenda

Scraperul Mozenda utilizează o tehnologie specifică de redare a browserului, care arata ca un browser web. Folosiți-l pentru a răsfoi fără efort pe o pagină interioară a site-ului pentru a strânge datele de care aveți nevoie. Folosind AJAX și Javascript, Mozenda stabilește navigații și acțiuni, precum și le automatizează pentru dvs.

December 22, 2017