Back to Question Center
0

Semalat de revizuire: Un serviciu minunat ecran Scraping

1 answers:

Web2DB este un instrument puternic și util de extragere a ecranului. Funcționează ca un constructor de baze de date și ne permite să găsim cu ușurință informațiile de pe diferite site-uri web. Această racletă web colectează informații nestructurate de pe site-uri web și pagini HTML și le organizează și le structurează în mod corespunzător - arvuti parandus. Trebuie doar să vă spuneți ce doriți să căutați și cum doriți să formatați datele, iar Web2DB își va îndeplini sarcina conform instrucțiunilor. Datele pot fi salvate în formate MySQL, CSV, Access și Excel. Web2DB are o multitudine de caracteristici care o fac cea mai bună opțiune pentru webmasteri, întreprinderi, oameni de afaceri, programatori și coderi. Unele dintre caracteristicile sale distinctive sunt discutate mai jos.

1. Ca editor de proiect:

Web2DB acționează ca un editor de proiect puternic și uimitor. Proiectarea proiectelor de răzuire web nu este ușoară până când nu aveți suficiente abilități de programare. Dar, cu Web2DB, nu trebuie să fii un programator profesionist sau un coder pentru că îți poți îndeplini sarcinile fără ea. Acest instrument vă va colecta, edita, extrage sau extrage datele. În plus, ajută la dezvoltarea unor modele de date diferite care funcționează perfect chiar și atunci când aspectul paginii sa schimbat. Toate proiectele dvs. de editare și extracție sunt realizate cu doar câteva clicuri.

2. Capturează cu ușurință întreaga structură a conținutului:

Puteți configura Web2DB pentru a descărca întregul site web sau câteva pagini. Captează cu ușurință structura conținutului întreg, oferindu-i o formă superbă. Puteți configura fie câteva pagini Web sau întregul site pe baza cerințelor dvs., dar calitatea conținutului nu este deloc deranjată. Acest instrument este potrivit pentru site-uri gigant precum Amazon, eBay, PayPal și altele. Web2DB dispune de diferite funcții avansate și ne ajută să optimizăm performanțele web de rafinare. Este un instrument fiabil și cuprinzător.

3. Trimiteți formularele web:

Utilizând Web2DB, puteți trimite formularele web, în ​​special formularele de căutare și formularele de rezervare online, fără probleme. Formularele pot fi trimise pentru toate valorile de intrare, iar datele extrase sunt obținute în format CSV. De asemenea, puteți crea date bazate pe cuvinte cheie utilizând acest program și puteți trimite site-ul dvs. către motoarele de căutare pentru o mai bună indexare și accesare cu crawlere.

4. Deal cu site-uri dinamice:

O altă caracteristică distinctivă a Web2DB este aceea că se poate ocupa atât de site-urile de bază, cât și de cele dinamice. Cele mai primitive programe de răzuire nu pot extrage conținut lizibil din site-urile dinamice. Chiar și racletele profesionale de web au probleme de recoltare a datelor de pe site-urile AJAX, dar Web2DB vă ușurează extragerea datelor din site-uri dinamice. Trebuie să rețineți că datele site-urilor AJAX vor dura ceva timp pentru a fi extrase.

5. Suport diferite formate:

Web2DB poate exporta datele dvs. extrase în Excel, Oracle, OleDB, MySQL, CSV, XML și Excel. De asemenea, puteți utiliza scripturile de export pentru a personaliza exportul de date dacă posedați abilitățile de programare de bază. Web2DB poate exporta informații și în Excel 2003 și Excel 2007 și vă ajută să încorporați complet imaginile în datele dvs.Acest instrument furnizează, de asemenea protecție prin spam , asigurând siguranța și confidențialitatea pe internet.

December 22, 2017