Back to Question Center
0

Semalt: Care sunt cele mai bune limbi de programare pentru a șterge un site?

1 answers:

Răzuirea pe Web, de asemenea cunoscută sub denumirea de extragere de date și recoltare web, este o tehnică de extracție date de la diferite site-uri. Software-ul de răzuire a paginilor web accesează internetul fie prin browserul web, fie prin Hypertext Transfer Protocol. Înlăturarea paginilor web este implementată, de obicei, cu ajutorul robotilor automați sau al crawlerelor web. Acestea navighează prin diferite pagini web, colectează date și extrag după cerințele utilizatorilor. Conținutul unei pagini Web este analizat, reformatat și căutat, în timp ce datele sunt copiate pe foi de calcul după ce au fost procesate complet în conformitate cu instrucțiunile.

O pagină Web este construită cu limbile de marcare bazate pe text, cum ar fi HTML, Python și XHTML. Acesta conține bogăția de informații și este conceput pentru oameni, nu pentru răzuire web roboti. Cu toate acestea, diferite instrumente de răzuire sunt capabile să citească aceste pagini ca oamenii și să obțină informații utile în formatele CSV sau JSON.

Este Python cel mai bun limbaj de căutare?

Python este, în esență, un limbaj de programare care oferă o "coajă" pentru răzuirea datelor sub formă de text simplu. Ajută utilizatorii să extragă informații din diferite pagini web. Python este util atunci când marketerii sau programatorii digitali decid să răstoarne datele manual. Cu această limbă, putem introduce cu ușurință linia de cod și vom vedea cum sunt șterse datele. Cu toate acestea, Python nu este cel mai bun limbaj de scriere pe web.

Python are sute de opțiuni utile menite să ne salveze timpul. De exemplu, este renumit printre experții academicieni și cercetători în domeniul datelor. Python ne ușurează să căutăm date utile și documente academice online. Dar când vine vorba de răzuirea web, Python nu este la fel de eficient ca și C ++ și PHP. Python este cel mai bine cunoscut pentru suportul încorporat și salvează date în formate comune, cum ar fi JSON și CSV.

Cele mai bune limbi de programare pentru recuperarea web:

Acum este clar că Python nu este cea mai bună limbă pentru răzuirea web. În schimb, mulți programatori și oameni de știință preferă C ++, Node. js, și PHP peste Python.

Nod. js:

Este bun la răzuire și târâre diferite site-uri. Nodul. js este potrivit pentru site-uri dinamice și suporta crawling distribuit pe internet. Această limbă este utilă pentru răsturnarea datelor atât de pe site-urile web de bază, cât și pe cele avansate.

C ++:

C ++ oferă performanțe deosebite și este rentabil. Această limbă este mult mai bună decât Python și asigură rezultate de calitate. Cu toate acestea, nu este recomandat întreprinderilor din cauza codurilor sale complicate.

PHP:

PHP este cea mai bună limbă pentru răzuirea web. Spre deosebire de Python și C ++, PHP nu creează probleme în timpul planificării sarcinilor și al scoaterii conținutului de pe site-uri diferite. Este ca un all-rounder și se ocupă de majoritatea proiectelor de crawling și de extragere de date de pe internet. Import. io și Kimono Labs sunt cele două instrumente puternice de ștergere a datelor bazate pe PHP. Ele au caracteristici excelente și pot răsturna un număr mare de pagini web într-o oră sau două. Din păcate, Supa și Scrapele (care se bazează pe Python) nu oferă niciun suport, deoarece instrumentele de extragere a datelor bazate pe PHP.

Acum, este clar că toate limbile de programare au propriile lor avantaje și dezavantaje. PHP, cu toate acestea, este mult mai bună decât Python și este cel mai bun limbaj de scriere pe web. Oferă facilități mai bune utilizatorilor și poate gestiona cu ușurință proiectele de dimensiuni mari Source .

December 22, 2017