Back to Question Center
0

Cum să obțineți backlink la site-ul dvs. web care lucrează pentru SEO?

1 answers:

Linkurile de intrare (de intrare) sau backlink-urile sunt link-uri sursă ale unor terțe părți care vă îndreaptă spre propriul dvs. site web sau blog. Și de ce este atât de important să înțelegeți cum să obțineți backlink la site-ul dvs.? Deoarece backlink-urile sunt acum văzute printre cei trei factori de rang primar ai Google, potrivit mesajului oficial emis de directorii executivi ai gigantului de căutare mondial la începutul acestui an. În afară de conceptul larg al optimizării motorului de căutare, backlink-urile pot fi observate ca voturi de încredere - conținutul dvs. are o valoare bine recunoscută. Prin urmare, autoritatea întregului site sau blog poate fi de încredere. În felul acesta, motorul de căutare Google face propria evaluare PageRank - cântărirea fiecărui backlink găsit cu fiecare pagină web de pe Internet. Înțelegând importanța construirii legăturilor naturale și de calitate, de mai jos vă voi arăta cum să obțineți backlink-uri pe site-ul sau blogul dvs. care într-adevăr funcționează pentru SEO, în cele din urmă - pentru a vă găsi undeva în top-10 rezultatele căutării Google.

Când vine vorba de crearea unui profil de link-uri prietenoase pentru SEO, totul despre backlink nu contează - începând de la domeniile individuale care se leagă de dvs. și gradul de autoritate proprie, relevanța fiecărui link, precum și modul de plasare pe pagină. Iată cum să obțineți backlink-urile pe site-ul dvs. în mod corect - asigurați-vă că ați luat totul în considerare având în vedere următoarele puncte:

  • Numărul de referință al domeniului având legături care indică spre dvs. este probabil unul dintre cei mai importanți factori în ochii Google, când vine vorba de prospectarea oportunităților generale de clasificare a profilului dvs. de legătură.
  • Autoritatea donatorilor de legătură - atât la nivel individual (numărată pentru fiecare pagină web separată), cât și la scară. Aceasta inseamna ca o pereche de link-uri de inalta calitate cu o mare autoritate ar fi mult mai bine decat sa pariezi doar la cantitatea lor si nimic altceva.
  • Autoritatea extrem de apreciată nu înseamnă neapărat că este vorba despre acele site-uri media globale sau cu cele mai mari editori din lume - site-ul dvs. de afaceri mic sau blog-ul de nișă poate realiza un progres complet comparabil.

  • Vârsta domeniului poate fi uneori considerată un factor foarte important, dictând în parte autoritatea site-ului privind backlink-urile pentru scopurile SEO. Rețineți, totuși, că nu trebuie să construiți neapărat legături cu sursele de domeniu vechi.
  • Backlink-urile relevante sunt nu numai mai valoroase pentru Google, decât cele care provin din locurile potrivite implicate în aceeași discuție sau se potrivesc industriei de afaceri. De fapt, faptul că are backlink irelevant ar putea fi interpretat de motorul de căutare ca o acțiune suspectă de manipulare sau chiar de voință - prin urmare, vă puteți câștiga o pedeapsă severă (uneori chiar ireversibilă).
  • Diversitatea profilului de legătură nu ar trebui niciodată subestimată. Nu ezitați să aveți legături cu site-uri sau bloguri absolut neparallelate cu autorități diferite, încredere, PageRank și alte proprietăți similare. De fapt, aceasta ar fi cea mai bună decizie bine formată - deoarece Google acordă o atenție deosebită backlinklor colorate cu valori diferite, admițând probabil modul lor natural de creație Source .

December 22, 2017