Back to Question Center
0

Cum de a construi o strategie eficientă de optimizare a motoarelor de căutare Amazon?

1 answers:

În zilele noastre, Amazon este considerată cea mai mare și cea mai profitabilă platformă de comerț electronic cu aproape 80 de milioane de utilizatori activi. Sistemul de clasificare Amazon este construit în așa fel încât utilizatorii să achiziționeze toate produsele disponibile pe o platformă. Ei încearcă să ofere cumpărătorilor experiența de cumpărături de cea mai bună calitate pentru a le face să revină pentru mai mult. Cu ajutorul algoritmului A9, Amazon oferă utilizatorilor cele mai exacte rezultate de căutare bazate pe preferințele personale și istoricul căutărilor. Cu alte cuvinte, Amazon face tot posibilul pentru a le face mai usor sa faca o achizitie.

Deci, tot ceea ce trebuie să facem pentru a reuși pe Amazon este să vă optimizați înregistrarea în conformitate cu liniile directoare Amazon. Cele trei aspecte principale care afectează rangul produsului pe Amazon includ relevanța, rata de conversie și autoritatea de produs. În acest post scurt, veți găsi cum să construiți o strategie SEO eficientă pentru Amazon și să vă îmbunătățiți clasamentul în aceste trei domenii.

Creșterea relevanței paginii dvs. de produs

Elementul esențial al algoritmului de clasificare Amazon este acela de a se potrivi produselor relevante cu interogarea utilizatorului. Aceasta înseamnă că relevanța paginii dvs. de produs va afecta în mod direct clasamentul produselor dvs.Există cel puțin șapte secțiuni importante din lista produselor pe care trebuie să le țineți cont:

  • Titlu

Optimizarea titlului Amazon este mult mai mult mai complicat decât pe Google. Amazon are cerințele sale pentru optimizarea titlurilor, deoarece acest factor poate afecta decizia de cumpărare a utilizatorului. Aceasta înseamnă că, dacă titlul dvs. nu este corect optimizat, nu veți avea niciodată un rang superior pe Amazon SERP. Aici nu ar trebui să vă interesați doar de cuvintele dvs. cheie direcționate. Ar trebui să vă interesați mai mult despre descriptivitatea titlului. Este rezonabil să scrieți despre caracteristicile și caracteristicile principale ale produsului dvs., cu excepția tuturor informațiilor suplimentare. Merită menționat faptul că Amazon a început să rectifice și să standardizeze titlul.

  • Puncte bullet

Această secțiune este afișată chiar deasupra titlului. Aici trebuie să descrieți punctele cheie ale produselor, accentuând avantajele acestora. Punctele bullet sunt propoziții scurte care descriu în scurt timp un element de vânzare. Citirea acestor informații, cumpărătorul Amazon ar trebui să înțeleagă dacă are nevoie să cumpere un produs sau nu.

  • Descriere

Descrierea produsului oferă informații mai detaliate decât gloanțele. Acest câmp servește pentru a răspunde la toate întrebările posibile ale utilizatorilor și pentru a le ajuta să ia o decizie de cumpărare corectă. Este rezonabil să optimizați descrierea produsului și să inserați acolo termenii cei mai relevanți de căutare. Aceasta va afecta pozitiv clasamentul produselor dvs. și va spori vânzările.

  • Marca și producătorul

În cazul în care comercianții cu amănuntul comercializează mărfurile bine cunoscute pentru oameni,.

  • Categorii

Rezultatele căutării Amazon sunt afișate în funcție de gama de categorii. De aceea trebuie să puneți bunurile în categoria corectă.

  • termeni de căutare

După cum am menționat mai sus, există șapte categorii prime pe Amazon. Este rezonabil să includeți termenii dvs. de căutare direcționați în fiecare dintre acestea pentru a face lista dvs. vizibilă pe Amazon SERP. Merită să menționăm că trebuie să evitați repetările cuvintelor cheie, deoarece acestea ar putea afecta negativ promovarea dvs. de listare pe Amazon.

O atenție deosebită trebuie acordată optimizării adreselor URL Amazon, deoarece este o modalitate perfectă de a determina relevanța înregistrării și căutării. O schemă de adrese URL standard arată ca "keyword = your products + keyword. "Puteți să o scurtați utilizând software-ul online special și, în final, să conduceți traficul către acesta. Ca rezultat, Amazon va determina că vizitatorii au căutat produsele dvs. pentru cuvintele cheie țintă.

Faceți-vă listarea bine-convertit

Face lista dvs. bine-convertit este esențială pentru Topul Amazon ridicat. Dacă aveți o rată de conversie ridicată, acesta afișează Amazon că utilizatorii iubește produsele dvs. și, cel mai probabil, înregistrarea dvs. va apărea în partea de sus a căutării Amazon. Următoarele puncte trebuie notate pentru a crește rata de conversie a produselor dvs.

  • Vânzări

Cel mai eficient factor de clasificare pe Amazon este vânzările. Dacă aveți un istoric de vânzări lung și pozitiv, veți avea o poziție mai mare pe Amazon SERP. Produsele cu cele mai mari vânzări se înscriu întotdeauna pe pagina Amazon din față, deoarece aduce venituri mai mari pentru Amazon.

Un alt factor critic pentru clasamentul Amazon este numărul și calitatea recenziilor produsului. Înainte de a efectua o achiziție, utilizatorii verifică de obicei recenziile clienților anteriori pentru a verifica ce spun ceilalți utilizatori despre el. Trebuie să generați mai multe recenzii organice, în special când trimiteți o nouă înregistrare. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu stimulați clienții dvs. să scrie comentarii pozitive deoarece acestea ar putea afecta negativ clasamentul dvs.

  • Q'A

Nu știu exact cum secțiunea întrebări și răspunsuri afectează clasamentele produselor, dar este important atunci când sunt legate de listarea datorită capacității sale de a influența rata de conversie. Dacă nu există răspunsuri clare la întrebările clienților, aceștia pot considera că nu sunteți familiarizați cu produsul sau că sunteți prea leneș să vă îngrijiți de cerințele clienților dvs.

  • Imagini

Calitatea imaginilor dvs. de produs este de asemenea critică pentru clasamentul Amazon. Trebuie să oferiți utilizatorilor posibilitatea de a verifica unghiul fiecărui produs. De aceea este de preferat ca dimensiunea pixelilor de imagine să fie de cel puțin 1000 px sau mai mare. Mai mult, asigurați-vă că aveți fotografii suplimentare ale imaginii pentru a afișa toate detaliile necesare.

  • Politica prețurilor

Dacă sunteți un distribuitor Amazon, veți participa cel mai probabil la un război al prețurilor. Utilizatorii tind să achiziționeze cele mai ieftine produse de pe piață. De aceea trebuie să vă mențineți competitivitatea prețurilor. În plus, este unul dintre factorii dacă un vânzător poate câștiga Buy Box. Reduceți rata de respingere

Rata de respingere, precum și timpul petrecut de utilizator pe pagina dvs. de produs, vă pot afecta rata de conversie. În cazul în care cumpărătorul rămâne o perioadă lungă de timp pe pagina dvs., aceasta va afecta pozitiv rata de conversie, iar Amazon va îmbunătăți probabil poziția dvs. de rang. De aceea, ar trebui să urmăriți întotdeauna aceste valori pentru a vă putea regândi strategia în timp Source .

December 22, 2017