Back to Question Center
0

Semalt Expert împarte o listă de instrumente de extragere Web

1 answers:

Fie că trebuie să construiți un site web, cu date exacte, utile și autentice, puteți utiliza o gamă largă de programe de recuperare a ecranului și de extragere a datelor.

Dacă doriți să capturați periodic datele despre produse de pe un site Web, trebuie să optați pentru Mozenda. Și dacă aveți nevoie să răstoiați diferite portaluri de călătorie, site-uri de social media și puncte de știri, atunci Uipath și Kimono sunt cele mai bune pentru dvs.

Cu aceste 3 instrumente, puteți automatiza proiectele de completare a formularelor și puteți cerceta pe Internet.

1. Kimono

Kimono este o aplicație populară de extragere a datelor web și de aplicare a ecranului. Este ideal pentru cei care doresc să-și lanseze afacerea cu date live și nu aveți nevoie de abilități de codificare pentru a beneficia de Kimono. Acesta vă poate economisi timp și umple site-ul dvs. cu date zdrobitoare. Trebuie doar să descărcați și să instalați acest instrument, să evidențiați elementele de pagină și să oferiți câteva exemple astfel încât Kimono să își poată îndeplini funcțiile în mod corespunzător. Acesta este un program gratuit cu caracteristici diferite și este potrivit pentru întreprinderi și freelancer. Kimono etichetează datele dvs. în formatele JSON și CSV și creează API-uri pentru paginile dvs. web, obținându-le stocate în baza de date pentru o utilizare ulterioară. Nu necesită navigare în pagină și accelerează munca de extragere a datelor.

2. Mozenda

Mozenda este o aplicație desktop gratuită și un program de decodare a ecranului. Ne ajută să ștergem toate datele din paginile web nelimitate. Acest serviciu va trata toate paginile web ca sursă potențială de date și nu aveți nevoie de abilități de programare pentru a beneficia de Mozenda. Acesta a fost recomandat de un număr mare de programatori și experți SEO. Trebuie doar să trimiteți paginile dvs. web și să îi lăsați pe Mozenda să-și îndeplinească sarcinile. Puteți accesa cu ușurință API Mozenda și obține informații exacte. Acesta ne va ghida prin procesul de răzuire a ecranului prin capturile de ecran și poate procesa sute până la mii de pagini web într-o oră. Acest program este ușor de folosit și nu necesită niciun fel de abilități tehnice. Uneori, Mozenda poate să răstoarne datele și să proceseze paginile paginilor web în maximum 24 de ore, și acesta este singurul dezavantaj al acestui instrument.

3. Uipath

Uipath este specializată în crearea de pagini web diferite și prelucrarea multor site-uri web pentru utilizatori. Este unul dintre programele cele mai fiabile și cele mai bune de decodare și de extragere a datelor. Este perfectă atât pentru coderi, cât și pentru dezvoltatorii web și poate depăși cu ușurință toate provocările de extracție a datelor, cum ar fi navigarea pe pagină. Elimină nu numai paginile dvs. web, ci și fișiere PDF diferite. Trebuie doar să deschideți acest expert pentru ștergerea web și să evidențiați informațiile de care aveți nevoie pentru a răzui. Uipath va răzui mii de pagini web într-o oră, oferindu-vă datele exacte și actualizate în coloanele respective Source .

December 22, 2017