Back to Question Center
0

Care este cel mai bun mod de a câștiga backlink-uri externe pentru SEO?

1 answers:

Să facem față - construirea backlink-urilor externe pentru SEO este una dintre componentele principale care poate conduce site-ul dvs. sau blogul spre o mai bună expunere în căutarea online. Dar înainte de a începe, ia în considerare acest adevăr urât despre construirea lor în optimizarea motorului de căutare. Deci, asigurați-vă că sunteți pregătiți cu următoarele elemente de bază înainte de a putea începe în mod rezonabil să câștigați backlink-uri externe pentru SEO:

 • Trebuie să aveți site-ul sau blogul optimizat la nivel tehnic.
 • Ar trebui să construiți o arhitectură solidă.
 • Trebuie să vă investiți timpul și efortul într-un conținut pur unic, care oferă valoare.

Iată câteva dintre cele mai bune modalități de a câștiga backlink-uri externe pentru SEO:

. Alegeți instrumentul corect de verificare a link-urilor, cum ar fi Semalt Analyzer, Screaming Frog SEO Spider, Moz's Open Site Explorer - le-am testat pe practică pentru câteva site-uri web și bloguri. Lucrați bine la remedierea tuturor erorilor tehnice care pot influența experiența bună a utilizatorilor prin următoarele modele:

 • Viteza de încărcare a paginii.
 • Design web mobil cu experiență și experiență utilizator.
 • Conținutul paginii web duplicat, precum și metadatele duplicate.
 • 302 redirecționări și lanțuri de redirecționare.
 • 404 erori și restul erorilor canonice.
 • Utilizarea greșită a backlink-urilor externe și a directivelor SEO (de ex. g. , noindex, nofollow).

2. Concentrați-vă pe nevoile utilizatorului, mai degrabă decât pe manipularea algoritmului Google de clasificare a căutărilor. Vreau să spun aici că conținutul dvs. TREBUIE să aducă o valoare reală și vă rog pe utilizator. În acest fel, investiți-vă timpul și efortul în construirea backlink-urilor externe pentru SEO - câștigați-le în mod natural cu conținutul dvs. - asigurați-vă că nu aveți cel puțin următoarele probleme:

 • utilizatorul real (scrierile prea lungi sau plictisitoare, care ar fi greu de apel la principalele nevoi ale căutătorilor vii).
 • Conținut învechit (rețineți - site-ul sau blogul dvs. este de așteptat să joace frumos cu el și să ajute utilizatorul mai mult decât concurenții de nișă).
 • Nu este suficientă cercetarea în profunzime a datelor (bineînțeles, având prea multă autoritate ar fi bine să te găsești în topul căutării Google, dar încă nu e suficient să câștigi).
 • Lipsa de lizibilitate și personalitate (luați în considerare crearea de propriile studii de caz, foi de calcul, infographics și orice alt conținut valoros atrăgător pentru publicul țintă).
  Apelul negativ vizual (face ușor să citească cu puncte, cu linii fine și cu liste descriptive, să folosească numai blocuri scrise de scrieri text, titluri convingătoare și imagini, precum și fonturi atrăgătoare și fundaluri potrivite).

3. Singura modalitate de a câștiga backlink-uri externe pentru SEO organic este construirea de relații. Să facem față - site-ul sau blogul dvs. nu este o insulă îndepărtată, separată de apele oceanice. Doar conexiunile bine construite și relațiile sănătoase pot duce la câștigarea unor backlink mai puternice și la răspândirea pe Internet. Pentru a beneficia de procesul care rulează într-o manieră aproape autodizuală, luați în considerare următoarele:

 • Dedicarea mult conținutului dvs. vă poate permite să nu primiți mai multe backlink care să arate în schimb site-ul sau blogul dvs. ajutați site-ul sau blogul dvs. să genereze mai multe potențiali clienți, acțiuni, urmăriri etc.
 • Stabilirea de relații strânse și reciproc avantajoase cu influențatorii din industrie și cei mai buni bloggeri. Nu vă limitați niciodată la interviul enervant și frecvent inutil prin e-mailuri reci.
 • Scrierea unor comentarii bine gândite și pur relevante pe blogurile de top vizitate sau pe cele mai populare site-uri web din industria dvs. sau pe piața de nișă.
 • transformarea site-ul sau blog-ul într-o unul destul de merituos, în valoare de primirea acelor backlink valoroase pentru sigur. Vreau să spun că puteți face o favoare cu propriile articole, postări sau bloguri clienți valoroase pe unele teme fierbinți sau cele mai solicitate - doar pentru a vă promova conținutul în mod natural și pentru a deveni vizibil pentru cât mai mulți utilizatori interesați pe Internet posibil.

În concluzie, amintiți-vă că scopul dvs. final este de a vă bucura de nenumărate comentarii și acțiuni prin intermediul rețelelor sociale populare - în doar câteva ore după publicarea celei mai recente actualizări, a unui nou conținut de conținut sau a unui brand nou produs sau serviciu. Deci, vă recomand să vă înscrieți într-un subiect larg de promovare a conținutului pentru cercetarea viitoare. Asta se va întoarce întotdeauna, sunt sigur Source .

December 22, 2017