Back to Question Center
0

Care sunt modalitățile de a construi rapid backlink-uri?

1 answers:

Clădirea legăturilor este aspectul principal și cel mai provocator al optimizării motorului de căutare. Afectează poziția de clasament pe site și creează impresie Google despre un anumit domeniu. Rolul legăturilor de intrare în SEO a fost demonstrat în numărul studiului factorilor de clasificare.

Cu toate acestea, unii webmasteri încă mai au îndoieli cu privire la impactul și beneficiile legăturilor de intrare. Ei susțin că dependența Google de backlink-urile se diminuează. Cu toate acestea, aș dori să le iau acolo. Backlink-urile nu pot dispărea în curând, deoarece acestea joacă un rol semnificativ în algoritmul Google de clasificare. Studiile recente arată că numărul de domenii care fac legătura cu o pagină se corelează cu clasamentele mai mult decât oricare alți factori. Dacă nu luați aceste date în serios, încercați să cercetați singur. Introduceți cuvântul dvs. cheie direcționat în Semalt Web Analyzer și examinați paginile de top din clasament. Toți au o mulțime de legături. Chiar dacă cuvântul dvs. cheie vizat nu are prea multă concurență, site-urile de rang TOP vor avea numeroase linkuri de intrare.

În acest articol, vom discuta cum să construim backlink rapid și eficient. Am folosit câteva dintre aceste strategii de construire a link-urilor pentru a stimula clasamentul site-ului nostru de clienți. Am obținut rezultate pozitive și am creat profiluri de legătură ale clienților noștri.

Deci, hai să mergem mai departe! Sper că această informație va avea pentru a obține suc de legătură de calitate la site-ul dvs.

 • Crearea de canale de legătură cu motoarele de căutare personalizate

regula, site-urile web care v-au legat în trecut au mai multe șanse să facă acest lucru din nou. Ei o fac pentru că sunt deja fani ai ceea ce faceți și scrieți. Este mult mai probabil ca aceștia să fie interesați de orice conținut nou pe care îl publicați și să îl legați. Imaginea pe care o aveți în baza de date a tuturor surselor web care au deja legătură cu dvs. și, prin urmare, este probabil să fie interesată de noul dvs. conținut. Acesta este, fără îndoială, va fi nebun puternic pentru afacerea dvs. online, deoarece puteți obține un flux constant de trafic de intrare pe site-ul dvs.

Puteți crea o astfel de bază de date utilizând CSE-ul Google. Tot ce aveți nevoie este să urmați acești pași:

 1. Găsiți surse web care se leagă deja de dvs.;
 2. Încărcați aceste surse într-un motor de căutare personalizat;
 3. Găsiți perspectivele de legătură pentru viitorul conținut.


  Înscrieți-vă la instrumentul Google CSE și creați un nou motor de căutare acolo. Apoi introduceți un site pe care doriți să îl căutați și un nume al noului dvs. motor de căutare personalizat. Navigați la următoarea filă și vedeți valoarea din celula A1. Ar trebui să fie formatat ca "domeniu. com. "Trebuie să copiați aceste date în secțiunea" site-uri pentru căutare "din motorul dvs. de căutare personalizat. În final, faceți clic pe butonul "creați".

  Cu toate acestea, dacă doriți să căutați mai multe domenii din profilul dvs. de backlink, trebuie să adăugați restul domeniului pe care îl aveți. Acesta este motivul pentru care trebuie să faceți clic pe butonul "editați motorul de căutare" și să adăugați mai multe site-uri. Puteți selecta opțiunea "pentru a adăuga site-uri în bloc" și copiați lista de domenii în casetă. Alegeți o funcție "includeți toate paginile de pe aceste site-uri" și faceți clic pe "salvați". "

  Acum, motorul dvs. de căutare personalizat este gata. Puteți să-l utilizați pentru a căuta perspective de construire a legăturilor oricând publicați o nouă bucată de conținut.

  Această tactică de construire a link-urilor poate deveni mai eficientă dacă profilul dvs. de legătură crește, deoarece aveți o bază de date mai extinsă de surse web pentru a căuta Source .

December 22, 2017