Back to Question Center
0

Cum de a crea numeroase backlinkuri simultan?

1 answers:

În prezent, toată lumea știe că backlink-urile nu sunt create în mod egal. Building Link a fost o tehnică simplă de optimizare a motorului de căutare înainte ca Google să-și stabilească actualizarea Penguin. În zilele noastre, dacă scrieți o mulțime de articole și le trimiteți la diferite site-uri de prezentare a articolelor, acestea vă vor da niciun rezultat sau nu vor cauza sancțiuni în motorul de căutare. Și, rețineți, nimeni nu știe ce va face Google în continuare. De fiecare dată când încerci algoritmul de căutare a jocului, trebuie să fii gata să primești sancțiuni.

Cu toate acestea, nu este un motiv să nu mai facem nimic pentru achiziționarea de link-uri. În loc de aceasta, trebuie să înveți cum să generezi link-uri de calitate de înaltă calitate în mod corect.

Nu credeți pe cineva care susține că construcția de legături este moartă. Backlink-urile rămân factorul principal de clasificare. Cu toate acestea, numai legăturile organice și obținute în mod egal pot aduce un rezultat.

Această postare este concepută pentru a vă împărtăși câteva sfaturi utile despre cum să construiți legături într-un mod scalabil.

Cum se creează o fundație sănătoasă de construire a legăturilor?

Să presupunem că creați o nouă piesă de conținut și doriți să o promovați pe pagina cu rezultatele căutării Google. Din moment ce știți că rezultatele îmbunătățite ale PR provin de la link-uri de la site-uri de calitate, nu ar avea sens să se genereze legături de intrare cât mai repede posibil? Nu este rezonabil să construiți o mulțime de linkuri de intrare la noua piesă de conținut într-o perioadă scurtă de timp. Astfel de activități vor părea suspecte pentru Google. Soluția mai bună este de a ajuta Google să găsească și să indexeze conținutul dvs.Va dura ceva timp, dar va avea mai multă valoare pentru site-ul dvs.Odată ce conținutul dvs. va fi indexat, puteți obține sucuri de legături ecologice și puteți îmbunătăți clasamentul.

Cum de a ajuta Google să găsească și să indexeze conținutul dvs.?

Pentru a accelera procesul de indexare a conținutului, puteți utiliza instrumentul Alexa. Crawlerele Web analizează tot timpul acest site. Când introduceți adresa URL a domeniului pe instrumentul Alexa, acesta va adăuga automat noua pagină optimizată în baza de date. Când crawlerele de căutare parsează din nou site-ul dvs., piesa dvs. de conținut originală va fi analizată și de Google.

Un alt mod eficient de a atrage boturile Google în conținutul dvs. este de a crea infografice bazate pe date. Ar putea funcționa pentru dvs., deoarece mediile sociale ajută la indexarea și vizibilitatea mai rapidă. De aceea, dacă noul dvs. conținut a devenit popular pe platformele sociale, el dă un semnal către Google că utilizatorii găsesc calitatea conținutului dvs. și link-urile valoroase. Aceasta înseamnă că, până când începeți să generați legături externe în jurul acestei bucăți de conținut de calitate, orice legătură pe site devine ecologică.

Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că partajați conținutul relevant și util pentru cititori, deoarece fiecare articol nou, post sau link ar trebui să ofere o valoare suplimentară potențialilor clienți.

De regulă, clădirea tradițională, depășită, nu-i pasă de utilizatorul final. Cu toate acestea, pentru a obține suc de legătura de calitate și aspect natural în ochii motoarelor de căutare, trebuie să vă concentrați asupra a ceea ce vrea publicul țintă. Cititorii dvs. nu trebuie să regrete că urmează un link sugerat Source .

December 22, 2017