Back to Question Center
0

Link-ul automatizat este periculos pentru optimizarea motoarelor de căutare pe site?

1 answers:

Există o convingere că construirea manuală a legăturilor devine caducă în 2017. Acest concept a fost discutat de multe ori, dar totuși, nu există nicio declarație clară față de aceasta.

În general, construirea manuală a legăturilor este un proces de încercare activă de a crește numărul de linkuri de intrare către o sursă web. Este un proces care necesită mult timp și care necesită mult efort. Comunicarea manuală este, de obicei, asociată cu un mod organic de generare a legăturilor.

Când căutați site-uri TOP de clasificare în nișă, vedeți numărul de linkuri care le indică. Aceștia au sute de mii de legături de la surse web de la autorități de înaltă și medie. Bineînțeles, profilurile lor de legătură nu sunt date peste noapte. Aceste site-uri de rang TOP obtin astfel de rezultate prin lucrul inteligent si crearea link-urilor de intrare manual.

În acest articol, vom vorbi despre tehnicile de construire manuală și automată a legăturilor. Mai mult, vom discuta despre modul în care Google trasează linia dintre rezultatele constructive ale legăturilor naturale și cele nenaturale. Am de gând să lista cele mai utile strategii de manual și automate backlink care vă va oferi rezultate bune SEO.

Cum poate construi link-ul manual îmbunătățirea clasamentelor site-ului dvs.?

În zilele noastre crearea de link-uri devin mai greu decât oricând datorită concurenței înalte pe o piață digitală și modificări ale algoritmului motorului de căutare constantă. Ce tehnici de construire a legăturilor pe care Google le aprobă astăzi ar putea fi strategii spamme mâine. Cu toate acestea, în ciuda tuturor acestor factori negativi, backlink-urile continuă să conducă forța motrice care poate îmbunătăți rangul dvs. de site și poate genera trafic pe site-ul dvs. Web. Webmasteri care nu doresc să petreacă mult timp pe crearea de link-uri ecologice referitoare la software-ul de construire a link-urilor automate sau în căutarea unor oportunități de construire a link-urilor plătite. Cu toate acestea, după cum arată o practică, nu există o legătură mai bună decât legătura naturală. Nu ar trebui să fii implicat în tehnici de construire a legăturilor frauduloase, deoarece va fi într-adevăr detectat de Google. Suntem acum pe marginea noii optimizări a motoarelor de căutare și obținerea de backlink-uri de calitate scăzută spam poate devasta toate eforturile dvs. de SEO, precum și reputația mărcii.

Construirea manuală a legăturii împotriva unei conexiuni automate

Deoarece epoca clădirii de legătură de calitate scăzută se încheie, trebuie să creăm o legătură egală. De aceea, adunăm câteva tehnici eficiente de construire a link-urilor care vor funcționa în favoarea ta.

Comentarii este o modalitate simplă și eficientă de a obține legături, atâta timp cât le lăsați pe relații relevante și înalte surse web. Comentariile dvs. trebuie să aibă legătură cu subiectul de discuție și să fie naturale printre altele. Google nu va penaliza site-ul dvs. dacă comentariul este făcut manual. Dacă se face manual, pare logic, se lipsește și are valoare pentru alți cititori. Cu toate acestea, conform Regulilor Google pentru webmasteri, comentariile pe forum cu link-uri optimizate în postare sau semnătură nu vor fi considerate calități și vor merita sancțiuni.

  • Blogging Guest

O altă strategie eficientă de construire a link-urilor care funcționează întotdeauna este blogging-ul oaspeților. Unii webmasteri susțin că este o strategie spam-uri de a crea legături. Cu toate acestea, adevărul este spus, dacă este făcut corect, va aduce rezultate pozitive de optimizare. Voi vorbi despre blogging-ul autoritar, ca parte a campaniei de optimizare câștigătoare. Trebuie să creați conținuturi, nu numai cu o singură intenție de a îmbunătăți rangul site-ului dvs., ci și cu intenția de a aduce valoare cititorilor. Dacă vă planificați conținutul cu un cititor în minte, atunci puteți folosi blogging-ul oaspeților ca o tehnică de construire a link-urilor în condiții de siguranță manuală Source .

December 22, 2017