Back to Question Center
0

Cum puteți face backlink-urile angajate prin intermediul unor active relevante?

1 answers:

Aceasta este discuția potrivită pentru subiect, în principal pentru că asigurarea unui progres pe termen lung cu profilul dvs. de backlink nu poate fi realizată doar prin crearea de active legături, chiar și de cea mai înaltă calitate. Desigur, este foarte important să știți cum să creați backlink-uri care să fie susținute cu bunuri care pot fi legate. Ce face un bun bun care poate fi legat? Luate în general, un bun bun care se poate lega înseamnă un conținut de pagină parțial redistribuit care vă va servi pentru a genera mai multe acțiuni, urmări, abonamente, plăci și așa mai departe, în conformitate cu a spune binevenit unui proces auto-propulsat de construire a legăturilor naturale. Dar lucrul este că fiecare activ legabil trebuie să fie promovat - și această idee foarte simplă este încă foarte des subestimată de marketerii și SEO-ul digital. Da, ei știu cum să facă angajamentul utilizatorilor pentru backlink-urile pe care ar trebui să le recunosc, de exemplu, cu mijloace avansate de apelare vizuală și distribuție inteligentă a conținutului. Dar haideți să ne confruntăm cu asta - restul activităților de promovare și marketing online sunt prea adesea neglijate, chiar și prin intermediul unor specialiști de marketing online și al proprietarilor de afaceri online. De aceea, de mai jos am de gând să aflu totul despre abordările de top-eficiente pentru tine să știi cum să facă mai multe backlink-uri cu conținut de marketing.

Înainte de orice altceva, trebuie să luăm dreptate - marketingul de conținut nu are aproape nimic de-a face cu un impuls pentru a lega achiziția, cel puțin direct. Vreau să spun că strategia dvs. de conținut luată la scară nu poate fi utilizată de fapt ca un "magnet de legătură". "Dar ceea ce se poate face aici este alinierea unei părți din efortul dvs. global - tocmai pentru a încuraja achiziționarea de link-uri în curs de desfășurare pentru site-ul dvs. de afaceri sau blog cu o componentă comercială. Deci, mai jos vine o scurtă listă de glonte pentru a vă ajuta în acest sens.

  • Analiza oportunităților - este primul lucru care trebuie luat în considerare pentru campania dvs. de implicare în legătură și de achiziție. Tot ce aveți nevoie pentru un start real kickass este un nume ușor de recunoscut în cadrul unei nișă potrivite sau al unei industrii de afaceri - locul care creează oportunități pentru construirea unei legături de calitate.

  • Posibilitatea de a mobiliza - următorul lucru important care trebuie luat în considerare pentru activele dvs. legături. Desigur, pot exista numeroase moduri și forme de efect de îndatorare, care depind în mare parte de concurența acerbă pe piață, de tipul diversității pieței, de modalitatea de a reduce eforturile pentru a atinge obiectivele, precum și de a obține oportunități aliniate la alocarea bugetară - termeni de promovare în sine, precum și o schemă creativă și inteligentă de distribuire a conținutului.
  • Analiza competitivă pentru a face cea mai mare parte dintre strategiile de achiziție de link-uri de vârf deja utilizate de rivalii dvs. de piață, în conformitate cu mai multe șanse de a evita capcanele severe care deja vă prind adversarii ghinioni.
  • Implicarea comunității în obținerea unei expuneri online mai largi pentru acțiuni, mențiuni, legături și generare de plumb.
  • Aplicarea pentru construirea link-urilor rupte și utilizarea inteligentă a imaginilor de proprietate.
  • Dezvoltarea parteneriatelor de afaceri, aprofundarea integrării transversale și consultanța reciprocă cu privire la viitoarele inițiative pentru o implicare sporită a comunității și obținerea de legături Source .
December 22, 2017