Back to Question Center
0

Puteți să mă ajuți să găsesc backlink-uri de PR înalte de vânzare?

1 answers:

Recunosc că nu este deloc ușor să găsiți locul potrivit și sigur, oferind backlink de înaltă calitate pentru vânzare. Și, bineînțeles, este aproape imposibil să se creeze suficiente backlinkuri cu scoruri înalte de Domeniu Autoritate, PageRank și Pagina Authority - într-un mod pur natural, fără niciun acord plătit. În mod ideal, folosiți doar surse legitime pentru a obține backlink de calitate care să indice paginile web ale site-ului sau blogului dvs.Și am o grămadă de locuri pentru a găsi un backlink de preț ridicat pentru vânzare - sperăm că cu cel mai mic risc posibil să vă așezați o pedeapsă cu Google.

Nu trebuie să-ți pierzi timpul oferindu-ți acest memento plictisitor - orice acțiune care implică linkuri plătite pentru SEO va fi întotdeauna să fie un efort cu siguranță riscant. De aceea, de mai jos vă voi arăta câteva locații dovedite și mai mult sau mai puțin sigure. Dacă sunteți suficient de curajos (sau neglijent - cine știe?), Aici este locul unde puteți da un impuls SEO - cel puțin fără a ridica un steag roșu cu Google imediat.

  • Link-uri de management - această resursă poate fi recomandată ca fiind cea mai bună opțiune pentru a avea prima dvs. încercați cu achiziționarea backlink plătite de calitate aparent naturale pentru a stimula SEO la scară. Puteți găsi acolo o disponibilitate largă de legături diferite cu diferite DA, PA, și scoruri PageRank. Rețineți că, având în vedere că bugetul dvs. este prea strâns, această opțiune ar fi cea mai bună alegere - oferind, probabil, cele mai ieftine etichete de preț printre restul locurilor cu experiență care se ocupă cu backlink de înaltă PR de vânzare.

  • Black Hat Links - este al doilea cel mai bun loc pentru a cumpara fie cateva backlink performante sau chiar un set mare care vine in vrac si cu discount Preț. Dar vă recomand să luați în considerare această sursă de clădire link-ul plătit doar în cazul în care sunteți gata să cumpere instantaneu cel puțin 50-60 link-uri. Și caracteristica foarte specială a acestui loc este că aproape fiecare backlink pe care îl puteți cumpăra vine cu un atribut DoFollow disponibil.
  • Fiverr - în ciuda acestui site este bine-cunoscut în rândul comunităților de marketing digital și de marketing afiliat este poate deveni în continuare o opțiune foarte bună pentru cei care caută de înaltă PR backlink de vânzare. Rețineți însă că Fiverr vă va aduce un progres măsurabil în SEO numai atunci când este utilizat cu atenție. Vreau să spun că există prea multe instrumente automate disponibile acolo, deci nu trebuie să vă grăbiți să obțineți cât mai multe legături posibil. Amintiți-vă că câștigurile exagerat de rapide în construirea de legături vor fi întotdeauna văzute suspicioase în ochii Google.
  • Backlinks Hub - este ultima opțiune pe care o recomand să încercați să cumpărați backlink de calitate pentru SEO. Printre cele mai puternice părți este garanția anuală care vine cu fiecare backlink achiziționat pe Backlinks Hub. Și această resursă pare să fie o pariere mai degrabă pe calitate, decât pe abordabilitate. Cu toate acestea, etichetele de prețuri comune ar putea părea un pic mai ridicate Source .

December 22, 2017