Back to Question Center
0

Ce este un extractor HTML? Semalt prezintă instrumente renumite pentru extragerea textului din documentele HTML

1 answers:

Un extractor HTML sau racleta este instrumentul care extrage meta- meta descrierile și titlurile unei bucăți de conținut. Pentru a obține date din documente HTML simple, trebuie doar să ai abilități de codare de bază. Dar pentru documentele sofisticate HTML, trebuie să utilizați extractori fiabili de conținut sau raclete. Există diferite limbi de programare cum ar fi Java, Python, PHP, NodeJS, C ++ și JS pe care trebuie să le învățați să extragă conținut din fișiere HTML simple și complexe. Pentru sarcinile legate de HTML, următoarele instrumente sunt cele mai bune.

1. Import. io:

Import. io este unul dintre cei mai buni scraperi de conținut și extractori HTML de pe internet. Funcționează în mai multe limbi și secțiuni și dice documentul HTML, producând date sub formă de tabele și liste. Acest program oferă opțiuni pentru descărcarea metadatelor dvs. în format JSON.

2. Octoparse:

Folosind Octoparse, puteți extrage o cantitate imensă de date din diferite pagini web. Acesta este unul dintre cei mai eficienți extractori de pe Internet care pot elimina date atât în ​​forme structurate, cât și nestructurate. Octoparse captează date utile din imagini, fișiere HTML, fișiere text, videoclipuri și audio.

3. Uipath:

Folosind Uipath, poți automatiza cu ușurință formularul de umplere și navigare. Acesta este un extractor HTML exactit și simplu și uimitor și racleta conținutului pe internet. Uipath citește date în forme de JS, Silverlight și HTML, oferindu-vă rezultatele cele mai exacte și de dorit.

4. Kimono:

Kimono funcționează destul de repede și elimină conținutul din știri și portaluri de călătorie. Este bine pentru programatori și dezvoltatori. Acest extractor HTML scoate informații din sute de pagini web într-o oră. Kimono vă ușurează extragerea datelor sub formă de imagini, videoclipuri și text.

5. Screen Scraper:

Screen Scraper este unul dintre cei mai buni scraperi care ajuta la extragerea datelor din diferite documente HTML. Acesta poate efectua atât sarcini dificile și ușor și are o mulțime de navigație și opțiuni precise de extracție de date pentru a obține beneficiază de. Cu toate acestea, Screen Scraper necesită un pic de programare și abilități de codificare. În plus, acest instrument vine în versiune gratuită și premium și este ideal pentru fișierele HTML.

6. Scrapy:

Scrapy este conținutul la nivel înalt și programul de razuire a ecranului, care este bun pentru documentele dvs. HTML. Este un cadru puternic, folosit pentru indexarea paginilor web și pentru extragerea cu ușurință a datelor din bloguri și site-uri. Scrupul este eficient pentru documentele HTML și puteți monitoriza calitatea datelor în timp ce acestea sunt procesate.

7. ParseHub:

ParseHub redirecționează interogări către crawlerele web în cel mai scurt timp și utilizează o tehnologie avansată de învățare a mașinilor pentru a identifica documentele HTML și pentru a scana datele utile de la ei. ParseHub este compatibil cu Linux, Windows și Mac OS X.

8. Spam Experți:

instrumentul SpamExperts identifică și elimină emailul spam . Mai mult, procesează fișierele HTML și este un extractor HTML puternic. Unele dintre cele mai bune opțiuni sunt sincronizarea și configurarea oricărui fișier HTML. Poate fi desfășurată local și în nori. SpamExperts monitorizează datele de ieșire și de intrare, oferindu-vă cele mai bune rezultate posibile Source .

December 22, 2017