Back to Question Center
0

Cum de a vă crește rangul și de a optimiza prețurile dvs. folosind Amazon Rank Tracker?

1 answers:

Amazon cuvântul cheie tracker tracker este un software online util care este proiectat pentru a ajuta webmasterii să concureze pe această platformă de tranzacționare. Oferă o oportunitate de a promova produsele Amazon către nenumărați cumpărători zilnici și de a crește volumul vânzărilor.

Ar trebui să utilizați acest instrument în mod regulat pentru a îmbunătăți prezența mărcii dvs. pe Amazon. Ar trebui să urmăriți în permanență rangul dvs. de cuvinte cheie direcționate pentru a vă menține și consolida pozițiile. Instrumentul de urmărire Amazon ia toate greutățile prin automatizarea procesului de urmărire a pozițiilor de cuvinte cheie. Trebuie să vă petreceți mult timp cu privire la căutarea manuală a cuvintelor cheie și structurarea datelor. Toate aceste acțiuni se vor face automat într-o perioadă scurtă de timp. Trackerul Amazon verifică clasamentele dvs. de mai multe ori pe zi, oferindu-vă cele mai relevante și actualizate informații. De exemplu, dacă știți unde sunt clasamentele dvs., atunci puteți lucra sub îmbunătățirea lor. Sau dacă aveți deja poziția de top pe Amazon SERP, puteți lucra la clasarea pentru un alt termen de căutare, sporind astfel șansele de afișare a produselor dvs. în rezultatele căutării.

De aceea, folosind un tracker Amazon rank, veți fi întotdeauna cu un pas înaintea competitorilor.

Care sunt cele mai importante avantaje ale tracker-ului Amazon rank?

Dacă doriți să reușiți pe Amazon, trebuie să cunoașteți clasamentul actual al produsului dvs. poziţie. Aceste date vă pot ajuta să vă îmbunătățiți rangul de pagini Amazon și să atrageți mai mulți clienți potențiali către marca dvs.

  • Puteți urmări schimbările în clasament

Orice schimbări în clasament arată că sa întâmplat ceva cu marca dvs.Poate fi o scădere sau o creștere a clasamentului dvs. pe Amazon, pe care trebuie să reacționați instantaneu. Amazon rank tracker vă oferă toate aceste date și vă permite să luați măsuri vizate pentru a vă îmbunătăți situația clasamentului imediat.

Acest instrument vă permite să adăugați termeni de căutare noi în sistem și evaluați potențialul acestora de a le direcționa spre listarea dvs. Amazon. Amazon rank tracker vă va arăta un volum de căutare pentru fiecare cuvânt cheie vizat, oferindu-vă posibilitatea de a determina dacă merită să vizați sau nu. Un volum mare de căutări al unui cuvânt cheie direcționat poate indica atât o competitivitate ridicată, cât și o popularitate în rândul utilizatorilor. De regulă, este prea complicat să se clasifice înaltă pentru cuvinte cheie cu volum mare și este posibil să fiți mai bine să vă acordați atenție unor termeni mai puțin concurenți, care vă pot aduce și în partea de sus a paginii cu rezultatele căutării.

Acest instrument permite comercianților Amazon să urmărească concurenții potențiali cuvintele cheie. Puteți adăuga unul dintre cuvintele cheie ale concurenților dvs., comparați-l cu același cu al dvs. și pentru a vedea cum se clasifică. Dacă nu știți exact cuvintele cheie pe care concurenții dvs. le folosesc pentru a le clasifica, puteți să le verificați titlul și descrierea produselor Source .

December 22, 2017