Back to Question Center
0

Cum creez backlink-uri pentru site-ul fără să fiu plătit?

1 answers:

Dacă doriți să creați backlink pentru site-ul web, în ​​loc să obțineți rapid unele plătite - probabil ați luat deja o decizie bine formată. Să recunoaștem că aplicarea pentru tranzacționare de legături poate părea uneori un efort foarte promițător. De fapt, cu toate acestea, există șanse mult mai mari pentru a face mai mult rău pentru progresul actual al clasamentului, decât pentru a beneficia de orice creștere măsurabilă și de lungă durată a traficului, a CTR-urilor, a conversiilor etc.Lucrul este că acum Google pune accentul pe a acorda numai strategii de construire a legăturilor de calitate și naturale. Aceasta înseamnă că pentru a crea backlink-uri pentru site-ul corect modul în care va trebui să investească ceva timp și efort pentru a atrage numai pagini web relevante și blog-uri terțe. Ei bine, conceptul modern de calitate și de construire a legăturilor organice nu este la fel de simplu și ușor de folosit cum a fost, de exemplu, cu doi sau trei ani în urmă. Aceste vremuri bune trecuseră de mult.


În zilele noastre, puteți crea cu succes backlink pentru site-ul web numai atunci când utilizați planurile de acțiune practice adecvate, în conformitate cu menținerea unei strategii generale SEO continuu revizuite și ajustate în spatele lor. Dar nu este încă nevoie să vă faceți griji - iată câteva metode dovedite de utilizare a legăturilor de calitate. Tot ce ai nevoie aici este să investești ceva timp și efort - având în vedere că nu ești unul dintre acei băieți care nu sunt buni cu mâinile - și profilul tău de legătură este bine construit. În timp ce unii dintre următorii pași ar putea dura nu mai mult de câteva minute pentru a avea totul în loc, potențialul lor vast de a vă îmbunătăți SEO nu trebuie subestimat. Deci, mai jos sunt cateva din modalitatile mele de a crea backlink-uri pentru site-ul web - in mod natural, eficient si desigur fara a plati un ban.

Aparent, atragerea de mai mulți vizitatori în direct cu informații unice, de calitate și gratuite cu valoare reală este probabil cel mai bun mod de a crea backlink pentru site-ul organic și fără riscul de a câștiga o pedeapsă de rang. Tot ce aveți nevoie este să furnizați un conținut convingător al paginii (articole solide, studii de caz etc. ) pentru a face mai multe persoane să le împărtășească, să le conecteze și să o menționeze în altă parte pe Web. În acest fel, vă recomandăm să transformați o parte din textele dvs. simple în ceva mai perceptibil și mai atrăgător, cum ar fi infografice utile, foi de calcul, studii de caz scurte, diagrame etc.

Faceți cel mai mult din concurenți

Ei bine, nu este nimic în neregulă cu spionajul concurenților dvs. de nișă din când în când pentru a afla mai multe despre experiența lor de succes în legătură construind pentru a regla eforturile viitoare cât mai bine posibil. Nu ezitați să încercați să utilizați unul dintre acele instrumente populare online pentru cercetare și analiză backlink disponibile în acces liber. În ceea ce mă privește, am găsit următoarele cadre mai utile pentru a obține o notă competitivă inestimabilă - Moz's Open Site Explorer (Moz), Semalt Analyzer (Semalt), Screaming Frog SEO Spider. Totul poate funcționa perfect acolo. Luați în considerare acele rute deja explorate la cele mai înalte surse de PageRank și autoritate pentru a crea backlink-uri pentru site-ul sau blog-ul propriu.

Linie de fund

A avea un conținut solid pentru a genera backlink-uri de calitate în mod natural și pentru a-ți folosi rivalii de nișă pentru a replica cele mai bune victorii în avantajul tău -. În acest fel, asigurați-vă că continuați să lucrați din greu nu numai pentru a vă construi backlinkurile, ci și pentru autoritatea dvs. mai puternică și pentru conștientizarea publică. Luați în considerare intervievarea persoanelor care influențează cel mai bine în industria dvs., atragerea unui public mai larg pe popularul Social Media, extinderea celor mai bune capodopere prin postări și articole de bloguri clienți, precum și furnizarea de comentarii inteligente și inspirate pentru a vă bucura de backlinkle meritate în schimb Source .

December 22, 2017