Back to Question Center
0

Unde puteți găsi o listă de backlink de la PR edu?

1 answers:

Domenii Edu sunt considerate cele mai puternice pe web. Backlink-urile care provin de la aceste site-uri posedă o mulțime de autoritate și valoare surselor legate de web.

Backlink-urile Edu sunt linkuri care provin din surse web educaționale de mare autoritate. Google atrage astfel de link-uri ca de încredere și de cele mai autoritare și dă credit pentru domeniul conectat. Cu alte cuvinte, câteva backlink de calitate edu pot aduce mai multă valoare site-ului dvs. decât mii de link-uri de calitate joasă sau medie. Ele pot spori semnificativ clasamentul și vă pot ajuta să ajungeți în partea de sus a paginii cu rezultatele căutării.

De regulă, domeniile edu nu sunt ușor de obținut și numai cei care au instituții de învățământ certificate pot construi sursele lor web pe domenii edu. În plus, cea mai mare parte a domeniilor edu au fost în jur de ceva timp. Sursele web care există pe web pentru o perioadă lungă de timp au multe linkuri de intrare și, ulterior, un PageRank ridicat. De aceea este logic să creați o listă de backlink edu. În ceea ce mă privește, Google face o favoare pentru domeniile edu. Cu toate acestea, trebuie să lucrați din greu sub conținutul dvs., optimizarea site-ului și reputația mărcii pentru a obține backlink-uri edu. De aceea, conținutul educațional bazat pe cercetări artizanale și credeți că, concentrându-se pe obținerea unor backlink de respect pentru edu pentru optimizarea motorului de căutare, vă pot ajuta să vă poziționați mai bine.

Un mod de a obține o listă de link-uri edu

Unii webmasteri consideră că este aproape imposibil să obțineți gratuit backlink-uri edu. Numeroase obstacole nu permit webmasterilor să creeze linkuri inbound pe backlinkle edu. Este dificil să vină cu conținut, este dureros să respectați toate cerințele și alte motive ridicole care îi împiedică pe proprietarii de site-uri de la oportunități de construire a link-urilor edu.

Cu toate acestea, în realitate, totul este mult mai ușor. Dacă știți ce faceți, obținerea backlink-urilor de la edu nu va fi complicată. Cu toate acestea, în primul rând trebuie să veniți cu tactici eficiente de construire a legăturilor și să mergeți după ele. Să discutăm despre unele dintre ele.

  • Powerhouse de resurse

Este unul dintre cele mai simple moduri de a obține legături din orice domenii,. Site-urile Edu sunt mari pe paginile de resurse. Poate fi benefică pentru webmasterii care știu ce fac. Cu siguranță trebuie să fii în nișe specifice pentru a folosi această tehnică de construire a legăturilor. De exemplu, dacă afacerea dvs. este plasată în industria de fitness, puteți profita de aceasta. Oferiți o căutare Google folosind următoarele interogări: "site:. edu fitness + inurl: resurse, "" site:. edu slim diets + inurl: link-uri, "etc.Făcând această cercetare, veți obține o listă de surse web edu. Trebuie să contactați acești proprietari sau administratori de site-uri web și să le informați despre sursa web relevantă, cu o cantitate imensă de informații pe această temă.

Această clădire de legătură este bună, dar trebuie să fiți conștienți de faptul că departe de toți oamenii se va face legătura cu pagina dvs. sau cu piesa de conținut. Există riscul ca un procent semnificativ de webmasteri să nu depășească propunerea dvs.Cu toate acestea, trebuie să o luați în mod adecvat, deoarece această metodă este simplă și nu ia mult timp. De aceea, fiecare legătură pe care reușești să o captezi în acest fel este o victorie pentru tine Source .

December 22, 2017