Back to Question Center
0

Este posibil să obțineți backlinkuri dofollow cu o listă HQ gratuită?

1 answers:

Acest articol este conceput pentru a arăta webmasterilor cele mai ușoare modalități de a construi o calitate înaltă. Există trucuri vechi, dar există încă lucrări precum magia pentru fiecare proprietar de site-uri web care doresc să creeze o autoritate înaltă pentru a realiza backlink-uri pentru a obține trafic mai relevant și mai bine direcționat. Să începem cu o teorie de bază despre construirea de legături.

Care sunt backlink-urile în SEO?

Backlink-urile sunt link-urile care indică spre site-ul dvs. de la alte surse web prin diferite canale. Cu cât mai multe bloguri autoritare menționează sau urmează adresa URL a site-ului dvs., cu atât mai mult va fi calitatea pe care o va oferi site-ului dvs.Backlink-urile servesc drept factor de clasificare SEO, din care puteți clasifica rapid orice termen de căutare direcționat, dacă construiți unele backlink-uri de înaltă calitate sau cel puțin de calitate medie. Link-urile primite au două subcategorii - backlinkuri dofollow și nofollow. Este important să înțelegeți diferența dintre aceste două categorii pentru a construi o campanie câștigătoare de construire de link-uri.

  • Dofollow backlinks

Dofollow backlinks sunt cele care dau link-ul site-ului dvs. cu o anumită etichetă. e. (rel = "dofollow") sau cu legătura simplă înseamnă, de asemenea, followfollow backlink. Acest tip de backlink posedă o anumită valoare pentru o sursă web legată afară, care transferă tot traficul prin intermediul acestuia către pagini web.

  • Nofollow backlinks

Nofollow backlinks sunt cele care dau link-ul URL-ului sursei web cu tag-ul următor, f. e. (Rel =“no-follow“). Este important să inserați eticheta rel dacă nu doriți să urmați linkul unei persoane.

Acum, când știți diferența dintre link-urile dofollow și nofollow, este timpul să discutăm cele mai bune oportunități de a crea o listă de backlinks dofollow.

Moduri de a crea o listă de backlinks dofollow

Există câteva modalități practice și gratuite de a face pachete de link-uri de intrare și de a vă îmbunătăți poziția paginii site-ului.

  • Facebook

Este o metodă eficientă de construire a legăturilor pe care nu le puteți ignora. Facebook este un site PR9 (aproape cel mai înalt) care vă poate ajuta site-ul să obțină mai multă autoritate de la Google.

Pentru a obține backlink pe Facebook, trebuie să adăugați cod HTML static la o pagină. Vă ajută să creați tab-uri utile personalizate iframe. Procedând astfel, veți deschide o pagină de pagini în care trebuie să selectați pagina Facebook. După aceasta, va trebui să faceți clic pe fila Setup (Setare) și să redirecționați aplicația HTML statică urmând indexul. html secțiune. Aici trebuie să adăugați cod HTML introducând adresa URL relevantă pentru site-ul dvs.Pentru a termina acest proces, trebuie să faceți clic pe butonul Save and Publish. Deci, acum aveți un backlink adecvat de la una dintre cele mai populare platforme media sociale.

  • YouTube

De regulă, YouTube oferă backlink nofollow. Cu toate acestea, există încă unele cazuri care vă vor ajuta să ajungeți la lista dvs. de backlinks dofollow cu încă un link PR high. Trebuie să găsiți unele videoclipuri YouTube de primă clasă care sunt legate de conținutul site-ului dvs. și apoi să oferiți linkurile dvs. în comentarii care sunt Source .

December 22, 2017