Back to Question Center
0

Cum vom crea backlink-uri ușoare în 2019?

1 answers:

Optimizarea motorului de căutare poate fi destul de dură și intimidantă, în special pentru tinerii specialiști fără o anumită experiență. Această sferă include numeroase tehnici de optimizare, statistici, instrumente, programe și actualizări de algoritmi. În plus, marketingul digital nu este o nișă de piață stabilă. Din ce în ce mai multe noutăți apar în această sferă zilnică și este complicat chiar și pentru experți să țină pasul cu toate informațiile primite. În ciuda tuturor acestor greutăți, există un mod simplu de a gândi SEO. Acest proces constă din trei componente interdependente și interconectate, care servesc la creșterea traficului. Aceste elemente includ - conținut, link-uri de intrare și medii sociale. Punerea în aplicare a acestor tehnici de optimizare în mod corect, veți obține cu ușurință backlink-uri în 2019. Trebuie să acordați o atenție deosebită tuturor acestor trei etape de optimizare, deoarece acestea sunt necesare pentru ca orice campanie SEO să reușească. Dacă pierdeți cel puțin o etapă de optimizare, veți ajunge pe a 10-a pagină Google SERP cu un flux de trafic extrem de scăzut.

Înainte de a începe discutarea acestor trei elemente de bază, există câteva lucruri de înțeles despre modul în care aceștia lucrează în complex.


Interacțiunea componentelor SEO

Este important să aveți conținut, backlink și social media ca și în complex, acestea creează o inițiativă de optimizare de succes. Pentru a realiza o optimizare a site-urilor de calitate și sofisticate, nu puteți renunța la una dintre aceste componente deoarece procedura de optimizare câștigătoare necesită a fi diligentă în fiecare dintre aceste trei domenii. În plus, fiecare dintre aceste componente de bază SEO întărește celelalte. Dacă o componentă, de ex. g. , conținutul a fost executat în mod corect, alte două elemente (backlink și social media) vor aduce cel mai probabil valoare sursei dvs. web. A face optimizarea motorului de căutare într-o manieră corectă este o tona de muncă ulterioară și atentă. Nu puteți face orice comenzi rapide în campania dvs. de optimizare deoarece provoacă un efect nociv asupra site-ului dvs. SEO și devastat eforturile dvs. în alte domenii de optimizare. Din fericire, vă puteți referi la specialiștii în SEO. Atât profesioniștii independenți, cât și specialiștii în SEO, vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele de afaceri.

Deci, haideți să discutăm aceste trei componente SEO care sunt extrem de importante pentru obținerea cu ușurință a backlink-urilor în 2019.

1. Conținut

Conținutul este un prim element de bază al oricărei campanii de optimizare, deoarece conținutul este încă un rege. Afectează în mod direct experiența utilizatorului cu site-ul dvs. și vă arată profesionalismul în industrie. Fiecare site web are conținut pe care numai motoarele de căutare le pot observa, acest conținut se numește conținut meta. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă asigurați că nu numai că creați un conținut de calitate și bazat pe cercetare, dar și că optimizați metadatele, cum ar fi adresele URL, titlurile, descrierile, titlurile și roboții. txt.

Deși este posibil să aveți un site bine optimizat și bine conceput, nu ați terminat cu optimizarea motorului de căutare. Un blog poate fi o contribuție excelentă la optimizarea site-ului dvs. de SEO. Vă sfătuiesc cu tărie să nu neglijați blogul, deoarece conținutul de calitate atrage utilizatorii din căutare și îi face să meargă mai adânc în paginile site-ului dvs.

Dacă doriți să fiți un bun blogger și să atrageți clienți noi pe paginile dvs., trebuie să urmați pașii următori:

Creați ceva nou

Trebuie să publicați articole noi pe paginile blogului dvs. pentru a afișa motoarele de căutare pe care sursa dvs. web este activă și în viață. Cu cât este mai frecvent actualizat blogul tău, cu atât vei avea mai mult răspuns de la Google. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă păstrați blogul proaspăt.

Succesul blogului depinde în mod direct de numărul cititorilor de conținut. Acesta este motivul pentru care trebuie să acordați o atenție deosebită calității conținutului pe care îl publicați pe blogul dvs.Utilizatorii nu doresc să-și petreacă timpul citind un conținut unic, irelevant și de calitate scăzută. Trebuie să le angajați cu ceva unic și topic. Conținutul dvs. ar trebui să fie atât de bun încât cititorii să le împărtășească unul cu celălalt.

2. Backlinks

Tactica legăturilor de construcție include blogging-ul clienților, distribuția comunicării de presă, comentariile și alte tactici de generare a legăturilor.

Clădirea legăturilor este semnificativă pentru optimizarea și promovarea mărcii dvs., deoarece motoarele de căutare recunosc autoritatea și reputația site-ului dvs. în funcție de tipul site-urilor care vă sunt asociate. Cu cât mai multe surse web de înaltă calitate se leagă de dvs., cu atât veți fi mai înalte pe pagina cu rezultatele căutării. Pentru a obține sucuri de legături de calitate de la site-uri autoritare, trebuie să fiți un site web de bună calitate, cu un conținut unic și relevant și o bună reputație printre utilizatori.

Pentru a găsi surse web autoritare în cadrul dvs. de nișă, trebuie să efectuați o cercetare de piață și să găsiți bloguri și site-uri web care sunt tematice legate de dvs. și care permit postarea oaspeților. Apoi, trebuie să contactați proprietarii acestor site-uri și să le întrebați despre oportunitățile de legătură pentru dvs.Asigurați-vă că ați construit link-uri dofollow, deoarece numai acest tip de backlink poate aduce suc de legătură valoroase pe site-ul dvs.Niciun site nu poate reusi sa optimizeze motorul de cautare decat daca alte site-uri se leaga de acesta.

Să discutăm despre cele mai bune modalități de a obține backlink de calitate pe site-ul dvs.:

    ) Procesul în care puteți obține backlink-uri prin blogging-ul clienților, pe care l-am descris anterior în acest articol. Este cea mai bună opțiune pentru construirea de link-uri, deoarece rareori consideră că motoarele de căutare sunt spam. Mai mult decât atât, este o bună ocazie de a comunica cu publicul țintă și de a atrage noi clienți potențiali în marca dvs.
    • Comunicate de presă

    Crearea de comunicate de presă este o modalitate simplă de a vă îmbunătăți gradul de conștientizare a mărcii și de a le spune oamenilor despre noutățile și schimbările dvs.Tot ce aveți nevoie este să dezvoltați o piesă bine scrisă despre ceva plin de evenimente în compania dvs. și să o trimiteți unei companii de distribuție a presei.

Un mod organic de a obține suc de legătura de calitate este crearea unui conținut valoros pe care utilizatorii îl vor împărtăși și îi vor plăcea. Cheia succesului este aceea de a publica în mod regulat materialele extraordinare bazate pe cercetare, urmate în mod sistematic de infografi.

Este rezonabil să adăugați sursa dvs. web la directoarele de afaceri, deoarece încă mai există o mulțime de oameni care caută cerute prin aceste directoare. Link-urile de la orice sursă de renume vor contribui la îmbunătățirea rangului site-ului dvs., așa că nu ratați șansa. Există o mulțime de servicii pe web care oferă proprietarilor de site-uri web oportunități de a crea legături de la principalele directoare locale.

Aveți posibilitatea să beneficiați de competitorii de nișă de pe piață care și-au depus deja eforturile în crearea de legături. Mai întâi de toate, trebuie să efectuați o analiză competitivă și să vă identificați concurenții de nișă TOP5. Apoi, identificați legăturile pe care le au concurenții dvs. și sursele din care provin aceste legături. Găsiți-vă concurenții link-ul donatori și întrebați-le despre oportunitățile de legătură pentru afacerea dvs.

3. Social media

Să fii activ pe social media este biletul tău la cea mai înaltă poziție pe SERP. Social media în zilele noastre este o parte integrantă a optimizării motorului de căutare. Prin intermediul canalelor media sociale, puteți să vă contactați clienții și să stabiliți cu ei relații de prietenie. Simpla obtinere a multor placeri si actiuni poate duce la cresterea autoritatii unei pagini si, prin urmare, la clasamentul acesteia, rezultand traficul social mai mare.

În timp ce desfășurați campania de marketing social media, țineți cont de următoarele sfaturi:

Dacă vă stabiliți marca pe una dintre cele mai populare platforme sociale ca Google+, Facebook sau Twitter, trebuie să lucrați zilnic. Nu este suficient să publicați un post o dată pe săptămână, deoarece urmașii dvs. se vor plictisi repede și vă vor dezamăgi. Deci, dacă doriți să reușiți în arena socială, trebuie să oferiți urmașilor dvs. postări zilnice pe subiecte interesante, sondaje și concursuri. Trebuie să utilizați toate modalitățile posibile pentru a vă contacta publicul și a vă face loiali față de marca dvs.

Găsiți nișe sociale care sunt relevante pentru industria dvs.Desigur, trebuie să vă creați contul dvs. de afaceri pe Facebook, Instagram și Twitter, însă aceste platforme reprezintă doar o parte din site-urile sociale disponibile pentru dvs.Este rezonabil să căutați alte site-uri sociale care servesc nișe ale clienților vizați.

Concluzie

Cele trei componente pe care le-am descris în acest articol (conținut, construire link-uri și promovare socială). Succesul SEO este posibil, dar nu fără fiecare dintre aceste elemente de bază prezente și angajate în mod corespunzător. În zilele noastre, este dificil să meargă motoarele de căutare și să vă ridicați rangul cu câteva trucuri slick. De aceea, trebuie să vă investiți timpul și eforturile pentru a crea o bună campanie de optimizare. Ca rezultat, veți obține o rentabilitate ridicată a investiției.

Trebuie să aveți o abordare serioasă a campaniei dvs. de optimizare și să construiți un plan care să se bazeze pe construirea de legături externe de la surse autoritare în nișă, creând un conținut optimizat de calitate și bazat pe cercetare, cuvintele cheie și, în final, creați o prezență socială puternică, deoarece cea mai mare cantitate de clienți potențiali utilizează rețele sociale în fiecare zi.

Atâta timp cât vă asigurați că optimizarea la fața locului (designul web, interconectarea, marketingul de conținut, cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea metadatelor) se desfășoară fără probleme; aveți o campanie de construire a legăturii eficiente și câștigătoare și vă promovați brandul pe platformele sociale, veți reuși să faceți afaceri online Source .

December 22, 2017