Back to Question Center
0

Cum funcționează schimbul de backlinkuri?

1 answers:

Metoda principală de generare a legăturilor este un schimb de backlink cu site-uri web legate de nișă. Aceste schimburi, de regulă, urmăresc astfel de postscript-uri ca "noi vă recomandăm", "sponsorii noștri", "partenerii noștri" sau ceva similar cu acesta. Întreprinderile cred că, dacă se leagă de o sursă, atunci această sursă ar trebui să le lege în mod evident. În caz contrar, firmele ar trimite e-mailuri în masă cu aceleași mesaje. Pe lângă faptul că este un mod resultativ de a genera legături, este, de asemenea, o modalitate ieftină sau chiar gratuită de a obține legături relevante. Cu toate acestea, această abordare a construirii legăturilor a fost benefică în trecut, dar nu și acum. Motoarele de căutare au devenit mai inteligente și au înțeles că acest tip de link-uri nu au fost voturi veridice pentru un site web, ci doar o modalitate către un site pentru a-și îmbunătăți clasamentul. Acesta este motivul pentru care motoarele de căutare au început să dea mai puțină valoare legăturilor externe care au fost etichetate drept reciproce. Ulterior, legăturile reciproce au fost complet devalorizate, iar multe întreprinderi mici și-au pierdut clasamentul datorită acestora. Acest tip de link-uri nu cauzează sancțiuni severe Google, dar cel mai probabil nu va da valoare campaniei dvs. de optimizare. Legăturile reciproce pot aduce o anumită valoare site-urilor. Cu toate acestea, această valoare va fi mai mult decât înainte și mai puțin decât din backlink de calitate. Totuși, o valoare mică este în continuare valabilă. De aceea nu ar trebui să renunțați complet la legături reciproce. Aceste tipuri de link-uri pot oferi un alt beneficiu - trafic de referință. Probabil că nu veți obține trafic de trimiteri mult de la link-uri reciproce, dar totuși, poate fi benefic pentru afacerea dvs. online.


Cum se creează legături reciproce?

Nu toate legăturile reciproce sunt create în mod egal. Unele dintre ele sunt mai valoroase decât altele, în funcție de sursa web cu care faceți schimb de backlink. Ar trebui să faceți schimb de linkuri numai cu surse web legate de industrie. Acesta va arăta suspicios pentru motoarele de căutare dacă vă aflați în sfera educațională și de vânzare cu amănuntul, de exemplu, cărți, dar faceți schimb de legături cu o agenție de turism. Cu toate acestea, puteți găsi un loc comun cu un site web care este cel puțin puțin legat de industria dvs.De exemplu, în cazul în care o agenție de turism a publicat un articol despre tema cărților despre aventuri, atunci link-ul magazinului online de cărți va arăta natural în acest conținut.

Câteva link-uri de pe site-uri irelevante nu vă vor afecta reputația, dar dacă aveți mai multe, riscați să faceți profilul dvs. de legătură suspect pentru motoarele de căutare. Prea multe legături irelevante vor arăta cel mai probabil ca spam și pot ridica un steag roșu cu privire la tipurile de activități de construire a legăturilor pe care le angajați. În acest caz, tot traficul de referință obținut va dispărea deoarece aceste legături reciproce vor fi devalorizate.


Un alt motiv pentru care ar trebui să fii extrem de atent la calitatea și relevanța site-ului pe care îl schimbi legăturile este că poți fi penalizat pentru conectarea la site-uri web de calitate scăzută. Dacă Google detectează că vă conectați la ceea ce determină ca sursă de spam spam de calitate scăzută, reputația dvs. ca sursă web de autoritate poate fi devastată. Oferă un semnal negativ sistemului de căutare și site-ul dvs. va intra în lista de surse online suspecte.

De aceea nu sunteți sigur de calitatea și reputația sursei web, nu faceți schimb de backlink cu ea. Vă va ajuta să evitați problemele în viitor. Vă recomand, de asemenea, să revizuiți statisticile unui site pe parcursul ultimelor șase luni, deoarece vă poate prezenta o situație actuală a site-ului web (fluxul de trafic, conversia, timpul petrecut de utilizatori pe un site pe vizită etc.) și ceea ce este mai important va arăta dacă un site a fost penalizat de motoarele de căutare sau nu. Pentru a obține aceste date statistice, puteți utiliza Semalt Web Analyzer Source .

December 22, 2017