Back to Question Center
0

Este posibil să cumpărați backlink GOV?

1 answers:

Când vine vorba de cele mai puternice backlink de pe site-urile guvernamentale și paginile de blog, aici este un lucru pe care ar trebui să-l înțelegeți în primul rând. Lucrul este că nu puteți cumpăra efectiv backlink-urile GOV, le puteți câștiga numai. De aceea, de mai jos vă voi arăta procesul de a câștiga aceste backlink valoroase în mai multe modalități de utilizare pe care le-am testat recent pentru site-ul meu. Și asta ar însemna o sarcină extrem de consumatoare de timp, ar trebui să recunosc. Dar totuși doriți să vă bucurați de factorul lor puternic de autoritate, nu-i așa? Deci, iată cum puteți cumpăra backlink-urile GOV - investiți doar timpul și efortul dvs. într-unul din următoarele: comentând pe blogurile guvernamentale, scriind despre o instituție guvernamentală sau organisme similare, intervievând o agenție sau membru al comunității, construind o pagină de resurse, precum și o măreție îndrăzneață pentru a obține în schimb backlinkurile meritate. Deci, hai să examinăm fiecare caz care vă permite să vă ajutați să cumpărați backlink GOV - plătiți cu munca dvs. pentru asta.

Comentariile la blogurile guvernamentale

Lăsând comentarii cu privire la blogurile GOV dot este una dintre cele mai comune moduri de a câștiga backlink-uri guvernamentale. La fel de mult cum comentând în altă parte pe Internet, sarcina nu este la fel de simplă pe cât pare la prima vedere. Lucru este că partea de leu a site-urilor conexe nu sunt permise pentru a comenta, sau cel puțin sunt foarte probabil să ofere numai nu-urmați backlink. Deci, va trebui să vă petreceți mult timp pentru a găsi candidații potriviți pentru a obține link-uri de comentarii. Aceasta ar fi cea mai dificilă sarcină aici.

Scrierea despre instituție sau organism înrudit

Atrageți mai multă atenție la site-ul sau blogul dvs. - scrieți un articol minunat despre instituția guvernamentală sau organismul său conex. S-ar putea să scrieți despre un politician - intervievarea unui membru al unei agenții sau a unui mare influențator al comunității este, de asemenea, o metodă dovedită de utilizare pentru a apuca unele backlink. De exemplu, crearea unui articol de nișă sau a unei discuții în sectorul energetic ar constitui o decizie bine formată pentru acele case care construiesc case eficiente din punct de vedere energetic, utilaje sau implicate în orice altă industrie sau nișă aliate și extrem de relevante. Cei care se ocupă, de exemplu, de chimie sau farmacie pot găsi o potrivire perfectă cu organismele de protecție a mediului sau cu organizațiile de sănătate deținute de guverne.

Agenția de interviu sau membru al comunității

La fel ca metoda anterioară, intervievarea unui politician sau a unor influențatori apropiați este de asemenea o șansă bună de a câștiga backlink de la site-uri guvernamentale. Tot ce aveți nevoie aici este să anunțați persoana intervievată și să aveți totul de rezolvat în prealabil - înainte de a începe să lucrați la acel articol valoros și, în final, să obțineți un link înapoi la site-ul sau blogul dvs.Sugestie: luați în considerare alegerea oricărei legi nou propuse, care este de așteptat să influențeze propriul proiect online sau afacerea dvs. în ansamblu.

Pagina de resurse a clădirii

În funcție de nișă, construirea unei pagini de resurse poate deveni uneori o soluție cu adevărat inteligentă. În anumite cazuri, de exemplu cu afaceri locale, luați în considerare crearea paginilor de resurse pentru a furniza informații practice despre legislația locală sau reglementările oficiale care ar fi utile pentru utilizatorii locali. De asemenea, luați în considerare listarea pe anumite pagini de resurse deja existente deținute de mai multe site-uri web guvernamentale.

Bold flattering

La urma urmei, flattery este aproape întotdeauna un mod garantat și dovedit de a cumpăra backlink GOV de la instituțiile guvernamentale. Tot ce aveți nevoie este să găsiți punctele potrivite de durere de importanță actuală - și pur și simplu pronunțați cu conținutul dvs. exact ce vor să audă. Desigur, trebuie să aveți simțirea reală - și să vă promovați conținutul cât mai persistent posibil Source .

December 22, 2017