Back to Question Center
0

Cum pot site-urile de afaceri ale hotelului să obțină backlink pentru SEO?

1 answers:

Competitivitatea sa ridicată distinge nișa de pe piața hotelieră. De aceea, construirea link-urilor de calitate pentru site-ul hotelului este de prioritate.

Un backlink este un hyperlink de la o altă sursă web care indică domeniul dvs.Fiecare backlink ar trebui să fie înconjurat de conținut relevant și angajat pentru a aduce traficul către sursa legată. În plus, link-urile ar trebui să fie ascunse într-un text de ancorare cu unul dintre cei mai relevanți termeni de căutare pe care doriți să le vizați în motoarele de căutare.

Fiecare legătura de intrare care indică site-ul web al hotelului vă oferă un vot în ochii motoarelor de căutare. Cu cât link-uri de calitate mai bune indică site-ul dvs., cu atât mai multă autoritate veți obține de la motoarele de căutare și, ulterior, cu atât veți fi mai înalți pe SERP.

Există mai multă complexitate pentru backlink decât asta. Motoarele de căutare iau în considerare numeroși algoritmi pentru a determina clasarea exactă a site-ului (de fapt, există mai mult de 200 de factori de clasificare Google). Autoritatea dvs. de domeniu și reputația mărcii joacă, de asemenea, un rol în cât de valoroasă este backlinkul dvs.

Această postare scurtă este concepută pentru a vă împărtăși cu dvs. unele secrete ale legăturilor din clădiri cum să obțineți backlink-uri pentru SEO. Aceste metode vă vor ajuta să creșteți puterea site-ului dvs. de hotel și să deveniți lider de nișă de piață.

  • Revizuirea directoarelor de afaceri online

Această metodă de construire a link-urilor vor fi eficiente pentru acele întreprinderi hoteliere care ar dori să-și sporească performanțele locale.

Este un mod destul de simplu de a achiziționa legăturile primite. Tot ce ai nevoie este să găsești directoare online relevante unde conținutul tău poate fi inclus. Presupun că conținutul de afaceri hotelier va arăta natural pe site-uri de vecinătate, comunități locale și directoare de afaceri ale orașelor. De asemenea, puteți căuta industrii relevante pentru comerț, cum ar fi asociațiile profesionale din domeniul ospitalității și organizațiile locale de turism.

Există două moduri în care puteți găsi aceste directoare de afaceri online. Prima este de a efectua o căutare Google pentru astfel de interogări precum "directorul ospitalității + numele orașului", "directorul de afaceri + numele orașului", "comunitățile de călătorie + numele orașului" și așa mai departe. O altă modalitate este de a realiza o analiză a nișelor de piață care să pună în aplicare unul dintre instrumentele profesionale online (MOZ Pro, Semalt Web Analyzer, etc. )

  • Afișați conexiunile offline offline

Puteți genera mai multe backlink de calitate încercând să transferați toate conexiunile de afaceri offline offline lumea online. Dacă conduceți o afacere hotelieră, aveți o mulțime de parteneri și relații de afaceri cu alte companii locale, cum ar fi furnizorii de alimente, companiile de curățenie, serviciile de divertisment și așa mai departe. Cel mai probabil, aceste companii locale și-au stabilit deja afacerea online, dar tot nu știți despre ele. De aceea ar trebui să verificați aceste informații și să faceți tot posibilul pentru a vă afișa online conexiunile offline. Partenerii dvs. de afaceri vor fi, probabil, fericiți să stabilească relații de afaceri reciproc avantajoase reciproc avantajoase.

În plus, puteți oferi vânzătorilor dvs. un bun mărturie despre serviciile lor. În prealabil, pot pune adresa dvs. de domeniu pe pagina lor de vânzări în lista clienților cu prioritate ridicată sau pot scrie un feedback despre compania dvs Source .

December 22, 2017