Back to Question Center
0

Care este modul potrivit de a scrie un comentariu pe blog pentru backlink?

1 answers:

Cel mai frecvent, când vine vorba de procesul de optimizare a motoarelor de căutare (SEO) la scară, prea mulți oameni se confundă sau poate chiar frustrați cu crearea unui profil de backlink audio pentru site-ul sau blogul lor. Dar care este problema? Lucrul este că construirea backlink-urilor și câștigarea acestora - sunt de fapt două lucruri diferite. Construirea backlink-urilor înseamnă crearea sau cumpărarea acestora numai în scopuri SEO. În cele din urmă - aveți nevoie de ele pentru a vă găsi printre primele 10 rezultate de căutare pe Google. Pe de altă parte, însă, câștigarea backlink-urilor înseamnă că meritați cu adevărat. Investirea ceva timp și efort în scris un comentariu blog de sunet pentru backlink este exact ceea ce înseamnă câștigătoare care merită. De aceea, ar trebui să știți cum să formați comentariul corect pe blog pentru backlink, care într-adevăr funcționează pentru îmbunătățirea efortului dvs. SEO la scară. Deci, ceea ce face comentariile blogului "ideal" care vă vor "câștiga" cât mai multe backlink-uri de HQ cu un PageRank cât mai mare posibil? Hai să verificăm!

Dar, înainte de a începe, hai să ne confruntăm - câștigarea backlink-urilor înseamnă că trebuie să fiți puternic orientați spre utilizator. Din punctul de vedere al SEO, dacă îl faci pe utilizator fericit, te rog și pe motorul de căutare Google. Vreau să spun că nu este nevoie să petreci atât de mult timp căutând lacune sau trucuri pentru a înșela sau manipula algoritmul de căutare major. Aș vrea să-mi pot reveni, dar ar fi mai bine să vă luați de la sine înțeles - dacă doriți să construiți o afacere reală care generează un venit real, trebuie să vă concentrați efortul asupra plăcerii utilizatorului. De fapt, a le face pe toți mulțumiți pe o bază consecventă, îi puteți transforma pe fiecare în propriii dvs. ajutători mici în marketing - utilizatorii fericiți vor câștiga mai multe backlink, vor împărtăși conținutul dvs. pe Web și vor fi mai probabil să se întoarcă și să devină cumpărătorii dvs. reali.

Revenind la punctul - care este modul corect de a avea un bun comentariu blog pentru backlink - permiteți-mi să vă arăt procesul la scară. Iată ce trebuie să faceți:

Deveniți client-centric

Faceți campania globală de SEO să se rostogolească în jurul utilizatorului numai - în primul rând. Tot ce trebuie să vă amintiți este că Google recunoaște fiecare backlink drept "vot". "În acest fel, tot ce aveți nevoie aici este să obțineți mai multe voturi" de calitate ", astfel încât fiecare comentariu unic pe blog pentru backlink-uri să devină o adevărată utilitate.

Concentrați-vă pe calitate, nu pe cantitate

Nu trebuie să spuneți că totul ar trebui făcut organic, fără a se grăbi să se reproducă cât mai multe posturi. În caz contrar, întreaga acțiune ar fi interpretată de Google ca spam sau un fel de manipulare. În acest fel, rețineți - plagiatul nu este permis aici, deoarece chiar un singur comentariu pe blog pentru backlinkuri dezmembrat în altă parte pe Internet poate dăuna rangului dvs.

Asigurați-vă că rămâneți conținut

După cum am spus deja, crearea unor cantități imense de conținut de gunoi nu vă va duce niciodată. Vreau să spun că singura modalitate de a vă face să crească site-ul sau blogul dvs. este să vă luați în frunte și să rămâneți în afara competiției. Având în vedere comentariul dvs. "ideal" de blog pentru backlink, vă recomandăm să vă asigurați că nu aveți răspunsuri irelevante sau învechite. În acest fel, nu ezitați să vă ocupați de o cercetare completă a datelor de fiecare dată când comentați, astfel încât să nu aibă niciodată o lipsă de personalitate sau o adâncime insuficientă. De asemenea, trebuie să fii creativ și mereu dispus să faci lucrurile subestimate de ceilalți (inclusiv concurenții tăi reali și niște rivali de nișă).

Linia de fund

La urma urmei, nu uitați să luați în considerare modalități alternative pentru deplasarea conținutului dvs., în afară de comentarea pe blog. Vreau să spun că există multe alte opțiuni pentru a câștiga legături, cum ar fi scrierea articolelor și articolelor de întâlniri ocazional sau chiar în cadrul programului stabilit Source .

December 22, 2017