Back to Question Center
0

Cum folosesc backlink-urile competitorilor în avantajul meu?

1 answers:

Bineînțeles, gigantul de căutare al lumii continuă să ne spună că algoritmii ei principali sunt în primul rând axați pe conținut de înaltă calitate care oferă utilizatorilor o valoare reală. Nu există îndoieli, conținutul este în continuare rege. Cu toate acestea, profilul de legătură organic al fiecărui site rămâne cel de-al doilea cel mai important factor de clasificare pentru Google. De aceea, nu este nevoie să spunem că backlink-urile de calitate se numără printre componentele principale ale conceptului modern de Search Engine Optimization. Adică să acționez în neregulă cu profilul dvs. de backlink nu numai că nu reușește să obțină câștiguri măsurabile, dar și ar putea să vă rănească progresul actual în clasament. În plus, dacă Google suspectează faptul că site-ul sau blogul dvs. este înșelător, poate ajunge chiar și la extreme atunci când totul se termină cu dezintoxicarea din rezultatele căutării odată și întotdeauna (altfel, o interdicție permanentă de căutare). De aceea, analizarea backlink-urilor concurente - cu cele mai promițătoare câștiguri și greșeli grave - ar fi o decizie bine formată de care aveți nevoie pentru a executa cea mai sigură strategie de construire a legăturilor. Și vă voi arăta cum să analizați backlink-urile concurentului dvs.Deci, mai jos sunt trei pași simpli pentru a efectua o cercetare adecvată și pentru a profita la maximum de rivalii dvs. de piață.

competitor backlinks

Identificați-vă adversarii de nișă

Înainte de a cerceta orice backlink competitor, va trebui să identificați cele mai de succes site-uri web deținute de adversarii apropiați în nișă de piață, sau sfera principală a industriei. Și sarcina este de fapt mult mai ușor de gestionat, ca să vă gândiți. În ceea ce mă privește, obișnuisem să acționez proactiv și să studiez în prealabil câștigurile și eșecurile rivalilor mei. În mod ideal, identificarea adversarilor de pe piață ar trebui făcută cu mult înainte ca site-ul sau blogul să devină live. Oricum, acum este timpul sa conduci o analiza competitiva cuprinzatoare pentru a folosi cele mai bune backlink-uri concurente pentru propriul tau avantaj. Nu știu de unde să încep? Vă recomandăm să utilizați Serpstat, un instrument online gratuit care ma ajutat foarte mult cu înțelegerea oponenților mei principali de nișă. Punându-l în limbajul englez, puteți folosi acest instrument pentru a găsi site-urile celor mai de succes rivali. Având în vedere numărul de cuvinte cheie, dimensiunea medie a site-ului și faptul că se clasifică bine, veți înțelege de unde să începeți.

Cel mai frecvent, PA (autoritatea de pagină), DA (autoritatea de domeniu), precum și PR (pagina rank) sunt proprietățile principale ale profilului de backlink al fiecărui site. Aparent, obiectivul dvs. este acela de a avea cel mai mare scor, și anume pe aceste trei valori. În felul acesta, ar trebui să cunoașteți și următoarele date - numărul de backlink-uri concurente la scară (cu pagini și domenii de referință) și imaginea de ancora optimizată pentru SEO (numărul, distribuția și diversitatea cuvintelor cheie, branding , și restul de proprietăți critice).

backlinks for seo

Analizați-vă concurentul Backlink

Desigur, nu există o formulă universală pentru succes. Cu toate acestea, utilizarea instrumentelor analitice pentru a obține o înțelegere aprofundată a backlink-urilor dvs. concurente este probabil cea mai bună modalitate de a rămâne în afara concurenței pe piață. Deci, veți avea nevoie de o analiză competitivă pentru fiecare site web cu un profil de legătură demn de găsit în partea de sus a căutării relevante. În acest fel, vă recomand să încercați una din următoarele instrumente de analiză backlink - Open Site Explorer (Moz), Analizor semalt, Screaming Frog sau Ahrefs - Am încercat toate. În ceea ce mă privește, cu toate acestea, setul principal al funcțiilor lor este pe deplin comparabil, chiar și în ciuda mai multor caracteristici personalizate și a câtorva filtre avansate furnizate de Analyzer (Semalt) și Open Site Explorer (Moz). Deci, depinde numai de tine să decideți pe care o să încercați mai întâi. Odată ce ați apucat înțelegerea corectă, tot ce aveți nevoie este să replicați cele mai puternice backlink de la adversarii dvs. sau, cel puțin, să înțelegeți în întregime procesul de construire a legăturilor în nișă Source .

December 22, 2017