Back to Question Center
0

În cazul în care pentru a obține backlink de la Infographics?

1 answers:

În prezent, infografiile continuă să câștige tot mai mult în popularitate. De fapt, aceste imagini atrăgătoare care transportă informații utile sunt estimate a fi de 30 ori mai multe șanse de a fi "digerate" de către cititor, mai degrabă decât scrierile zilnice de text simplu. De aceea întrebarea - unde să obțineți backlink de la infografi - are sens. Da, asta e adevărat, infografiile pot aduce rezultate excelente afacerii online. Tot ce trebuie să arăți mai convingător este să faci o combinație rezonabilă de date valoroase și conținut vizual - atât atrăgătoare din punct de vedere vizual, cât și de a oferi informații interesante și palpitante despre subiectul potrivit pentru publicul potrivit. Mai mult decât atât - având un set de informații infografice bune și convingătoare face ca conținutul dvs. să primească virală. În acest fel, infograficele bune au un potențial destul de fin pentru backlink-generatoare, îmbunătățind, în același timp, progresul site-ului dvs. sau al blogului în SEO la scară. Deci, unde să obțineți backlink de la infographics? Înainte de a vă arăta o listă de surse recomandate pentru aceasta, să începem cu câteva definiții de bază. Care sunt ideile infografice? Iată cele trei elemente principale care fac fiecare bun - design uimitor, promovare și outreach, precum și statistici de cercetare binevenite.

  1. Designul este aparent primul lucru necesar pentru fiecare infografă să înceapă să lucreze. Tot ce trebuie să faci pentru viruși cu infografice este să le atragă vizual și să le atragă cu un design profesional.
  1. Promovarea și outreach-ul sunt la fel de importante pentru infografii ca un design uimitor și valoarea reală a acestora oferită de statistici bine cercetate. Dat fiind faptul că un infographic nu este promovat în mod corect (i. e. , cu o promovare adecvată a mass-media și, de exemplu, prin intermediul e-mailului), restul eforturilor vor fi aproape inutile, cu siguranță.
  1. Statisticile bine cercetate înseamnă că fiecare infografă bună ar trebui să transmită date valoroase, cum ar fi statistici interesante, fapte rare despre un anumit subiect, viziune fină vizualizată sau orice fel de foi de calcul sau diagrame.

Iată unde să obțineți backlink de la infographics - mai jos este o listă cu cele mai multe cadre online recomandate pentru a vă ajuta să vă proiectați prima:

  • Piktochart este un simplu - pentru a utiliza instrumentul pentru a crea infographics HQ pentru backlink de înaltă calitate. Asigurați-vă că fiecare infografă merge cu ușurință viral. Tot ce ai nevoie este să investești ceva timp în crearea unei infografice convingătoare care să spună "binevenită" pentru partajare. Planul gratuit de pe Piktochart oferă un scurt set de soluții de design decente, de aceea, dacă sunteți dispuși și sunteți gata să lucrați mai mult pe infografice de calitate, trebuie să vă gândiți mai bine la abonamentele plătite acolo.
  • Canva este o altă sursă bună care vă poate ajuta să utilizați șabloane gratuite de design infografic. Și ele sunt minunate! Beneficiați de infografiile personalizate profesional pentru a genera chiar mai multe backlink, conduce, acțiuni și urmează.

  • Vengeance Infographics este cel mai simplu instrument de creare a imaginilor pe care vi-l imaginați. Aveți un design minunat care alege una dintre cele peste cinci sute de soluții de design bine adaptate - doar cu câteva clicuri.
  • Fiverr este ultima opțiune recomandată pentru cei care caută unde să obțină backlink de la infographics. Fiverr va deveni soluția cea mai bună, dacă doriți să obțineți externalizarea designului dvs. infografic - pornind de la 5 dolari pentru un infographic de înaltă calitate realizat special pentru site-ul dvs. sau pentru blog Source .
December 22, 2017