Back to Question Center
0

Care sunt cele mai bune tehnici pentru a construi backlink-uri puternice pentru site-ul meu?

1 answers:

O strategie corectă de construire a legăturilor cu abordarea corectă pentru câștigarea backlink-urilor puternice va oferi întotdeauna câștiguri mai bune în traficul web și o îmbunătățire a poziției măsurabile în lista SERP. Înainte de a examina lista celor mai eficiente tehnici și practici în prezent pentru a oferi câteva backlink puternice site-ului sau blogului dvs., permiteți-mi să încep cu experiența personală. Vă recomandăm să aruncați o privire la câteva metode pentru a evita atunci când rulează o strategie adecvată a clădirii pentru SEO.

powerful backlinks

La urma urmei, există multe modalități bune de a construi backlink-uri puternice. În același timp, există și multe modalități greșite care pot duce cu ușurință la o sancțiune severă de către Google, iar recuperarea site-ului dvs. este, de obicei, o procedură foarte dificilă. În plus, atunci când vine vorba de extreme, procesul ar putea deveni, de asemenea, complet ireversibil în ansamblu. Pentru a preveni o astfel de situație nefericită, iată ce ar trebui să fie evitată cu orice preț:

 • operațiuni de cumpărare și vânzare cu backlink;
 • aplicând pentru orice sistem automat de construire a legăturilor;
 • schimburi masive cu legături;
 • care se ocupă cu rețelele de interconectare;
 • crearea de backlink irelevante și a le face live;
 • care utilizează mai degrabă cantități decât legături de înaltă calitate;
 • luând măsuri de legare a fermelor sau a inelurilor web generatoare de backlink.

Bineînțeles, folosirea acestor scheme ar putea să vă ofere un stimulent imediat, dar încă pe termen scurt. Totuși, toate acestea vor fi prinse în mod inevitabil și penalizate de Google, mai devreme sau mai târziu. Amintiți-vă că site-urile și domeniile de calitate scăzută nu reprezintă modalitatea de a merge pentru backlink-uri puternice și progrese de lungă durată în topul clasamentelor. De aceea, considerând că Google se străduiește întotdeauna să găsească numai link-uri de calitate, vă voi arăta mai multe tehnici și practici pe care le-am găsit cel mai rezonabil pentru moment. Apropo, le-am testat pe toate site-urile mele de afaceri. Iată cum puteți obține backlink puternice pentru cele mai bune rezultate SEO:

1. Link-urile interne în cadrul unui profil complet de backlink al site-ului sunt deseori neglijate de prea mulți oameni. Desigur, legăturile interne vin de fapt de la o pagină la alta - doar într-un singur site web. Rețineți, totuși, că atunci când ați făcut bine și ați încorporat un cuvânt cheie bun, link-urile dvs. interne pot oferi următoarele avantaje:

 • mai bună autoritate de pagină a întregului site web;
 • distribuția egală a sucului de legătură;
 • rata de respingere mai mică în cadrul site-ului web în ansamblu;
 • îmbunătățirea traficului și a expunerii conținutului vechi al paginii;
 • interconectarea strategică poate contribui la clasarea mai înaltă a cuvintelor cheie.

powerful seo backlinks

2. Citările despre afaceri locale reprezintă oportunitățile ideale pentru a obține backlink-uri puternice pe site-ul principal al afacerii dvs.Asigurați-vă că îmbunătățiți pozițiile de căutare locale și consolidați autoritatea site-ului dvs. în același timp. Tot ce aveți nevoie aici este să păstrați aceleași proprietăți NAP în întregime pentru linkurile dvs. de citare pe principalele motoare de căutare precum Google, Yahoo și Bing.

3. Reformarea conținutului paginii dvs. în ceva mai convingător, cum ar fi infografice, este, de asemenea, o tehnică excelentă pentru a construi backlink mai puternice pe site-ul dvs. sau blog. În plus, ar fi o schemă cu adevărat creativă și plăcută pentru a vă îmbunătăți în același timp activitatea de informare publică. Înainte de a începe să câștigați backlink-uri de înaltă calitate, asigurați-vă că imaginile dvs. sunt la fel de clare, simple și relevante pentru publicul dvs.De asemenea, încercați să mențineți o viteză de încărcare rapidă, cu dimensiunea medie de până la 2000 de pixeli. Lipiți nu mai mult de trei culori și maxim 2 fonturi. Și nu uitați să creați o poveste palpitantă care să mențină curiozitatea utilizatorului până la capăt. Odată ce ați terminat cele mai bune infografice, trimiteți-le doar la cele mai recente site-uri dedicate - utilizați comenzi specifice în Google, cum ar fi "trimiteți infografice", "inurl / intitle: trimiteți infografice", "allintext: Source .

December 22, 2017