Back to Question Center
0

Cum pot crea link-uri către site-ul meu ca un generator automat de backlink?

1 answers:

În ziua de azi, toată lumea știe importanța profilului de legătură de calitate pentru fiecare progres al clasamentului site-ului. Și nu este nevoie să spunem că calitatea depășește întotdeauna cantitatea aici - uitați acele vremuri când un mare număr de backlink fusese principalul factor de clasificare, mai degrabă decât calitatea reală. Iar mai jos vă voi spune despre cele mai eficiente trei modalități de a obține legături de calitate sau am îndrăzni să spun - la fel ca un generator automat de backlink și fără a compromite. Deci, să vedem cum puteți obține backlink de calitate sau putem spune un generator de backlink automat DIY, cu încercarea de schimb de link-uri, precum și de a face postări de blog-uri pentru a obține o legătură organică cu PR (rank page) și DA ) în schimb.

automatic backlink generator

Schimb de link-uri

Această metodă veche de schimburi de link-uri. Schimbul de legături este, de asemenea, cunoscut pentru un generator cantitativ automat de backlink automat. Această metodă permite, de obicei, obținerea a numeroase linkuri schimbate, de exemplu între propriul dvs. site și celelalte site-uri (i. e. , pagini de blog gestionate de colegii dvs. de bloggeri sau, probabil, orice alte site-uri doritoare și gata să participe la acest sistem reciproc avantajos).

Desigur, mergerea pentru schimbul de link-uri are multe beneficii, în afară de riscul potențial de a câștiga o pedeapsă de clasare de către motoarele de căutare - pentru ambele părți ale afacerii. Vreau să spun că, în orice circumstanțe, ar trebui să fii destul de curajos, cel puțin pentru a încerca o dată - doar pentru că acesta este modul corect în care oamenii obțin beneficii reciproce. Prin urmare, stabilind accentul principal pe câștigurile dvs. promițătoare, nu pierderile potențiale legate de schimbul de link-uri, vi se recomandă, de asemenea, să luați măsuri de precauție. Vreau să spun că dacă ai un blog sau un site separat pentru a testa această schemă pentru prima dată ar fi o decizie perfect bine formată pentru a înțelege în prealabil regulile practice ale jocului fără a obține o pedeapsă instantanee.

Schimbul de link-uri poate părea un lucru destul de periculos chiar și pentru a încerca o dată, nu-i așa? Apoi, ar trebui să luați în considerare și celălalt mod de construire a link-urilor de calitate - scrierea articolelor de blog. Atunci când este făcut bine, blogging-ul clienților poate deveni, de asemenea, o opțiune rezonabilă care vă poate permite să acționați ca un generator automat de backlink pe cont propriu. Simțiți puterea reală a postărilor clienților - nu reduceți timpul cu privire la scrierea unui conținut de calitate foarte bună. De îndată ce ați primit un acord preliminar pentru a fi publicat pe un blog popular sau pe orice altă sursă terță parte online, cu suficientă autoritate de pagină și domeniu, este timpul să vă investiți timpul și efortul în scris.

Odată ce articolul sau postul dvs. de oaspeți este gata, tot ce aveți nevoie este să-l trimiteți unui utilizator pentru a primi un backlink natural organic în schimb. Apropo, fiind autorizat de principalele motoare de căutare (cum ar fi Google în sine), această metodă este probabil cea mai sigură. Deci, ar trebui să încercați să câștigați backlink de calitate cu postări oaspete oricum. La urma urmei, fiind folosit pe scară largă pentru a pompa traficul mai direct direcționat către site-ul web, această metodă este recunoscută atât de începători, cât și de profesioniști Source .

December 22, 2017