Back to Question Center
0

Care sunt posibilele modalități de obținere a unor link-uri de înaltă legătură cu PR?

1 answers:

Acest articol este special conceput pentru cei care sunt interesați să construiască backlink-uri de PR de înaltă calitate pentru site-urile lor. Proprietarii site-urilor care încep să își dezvolte afacerea online se referă, de obicei, la metode de construire a unor astfel de link-uri, cum ar fi trimiterea directoarelor, rețele private de bloguri, postarea oaspeților și altele. Aceste surse, fără îndoială, vă vor ajuta să obțineți backlink la site-ul dvs.

În prezent, construirea de link-uri prin postarea clienților și comentarea poate fi, de asemenea, complicată, deoarece majoritatea acestor surse implementează semnale nofollow către linkurile primite care nu contribuie la optimizarea motorului de căutare.

pr backlinks

În acest articol, vom discuta despre diferența dintre nofollow și dofollow tehnici de construire a link-urilor și modul în care pot contribui la eforturile dvs. SEO. Mai mult, vom discuta despre valoarea backlink-urilor PR și influența lor asupra rangului site-ului.

Beneficiați de backlinkle următoare

Backlinkurile Dofollow sunt singurele tipuri de linkuri de intrare care sunt importante pentru obținerea unui rang înalt în rezultatele căutării. Rețeaua de backlink de la PR înaltă contribuie la îmbunătățirea autorității de domeniu web, la PageRank și la creșterea gradului de conștientizare a mărcii în rândul potențialilor clienți.

Există un lucru pe care ar trebui să ia în considerare în timp ce crearea campaniei dvs. link building este că ar trebui să obțineți atât dofollow și nofollow backlink la site-ul dvs., deoarece dacă aveți doar backlinks dofollow, el trimite semnale greșite la motoarele de căutare și pot penalizați sursa web.

Surse pentru a obține link-uri de înaltă calitate pentru PR:

  • YouTube

YouTube este o mare platformă media aflată în proprietatea Google. În fiecare zi, milioane de utilizatori utilizează YouTube în scopurile lor, iar acest număr crește în mod continuu. Puteți adăuga linkul dvs. în secțiunea despre contul dvs. de afaceri YouTube, dar acest link va fi nofollow în mod prestabilit.

Pentru a obține link-uri de calitate pentru backlink de pe YouTube, puteți urma acești pași:

  • Conectați-vă la YouTube prin contul dvs. Google;
  • Deschideți secțiunea "Setări avansate de canale" și găsiți funcția "Site asociat";
  • Puneți adresa URL a site-ului dvs. în "Site asociat. "

Asta este. Acum aveți un link PR de la una dintre cele mai mari platforme media din lume.

  • Google+

Un alt mod de a obține backlink-uri high PR de la o sursă autoritară este de a utiliza Google+. Această platformă social media este considerată a fi una dintre cele mai populare platforme create de Google. Deci, este un loc perfect pentru a vă promova posturile de blog și articolele din care puteți obține o mulțime de suc de legătură excelentă și de calitate la site-ul dvs.

Pentru a obține backlink de calitate înaltă de la Google+, trebuie să parcurgeți următoarele etape:

  • Abonați-vă la Google+ și creați-vă contul acolo;
  • Accesați secțiunea "Profil" și faceți clic pe butonul "Despre";
  • Apoi adăugați URL-ul blogului dvs. în secțiunea "Legături";

seo backlinks

Asta este. Acum aveți un backlink autoritar de la Google+ pe site-ul dvs. web.

  • WordPress

WordPress. com este o platformă gratuită de bloguri în care puteți construi site-uri și bloguri șablon fără a plăti nici un cent. Unul dintre avantajele acestei platforme este că puteți obține cu ușurință atât link-uri de lafollow și nofollow din WordPress.

Pentru a obține link-uri de înaltă PR din WordPress, trebuie să creați un blog gratuit pe această platformă și articole de cercetare bazate pe calitatea ambarcațiunilor pentru aceasta. Apoi legați-vă adresa principală de pe ea pentru a obține backlink de înaltă calitate de la această platformă populară gratuită. Acesta este tot ce trebuie să faceți pentru a obține suc de legătura de calitate de la o astfel de platformă autoritară ca WordPress Source .

December 22, 2017